Šarmu ovih znakova ne može odoljeti nijedna žena

parovi1234

Oni imaju “ono nešto” čemu ne možete da odolite, što vas vuče njima kao magnet. Oni će vas zavesti, a da to niste ni primijetili.

Da li je u pitanju njihov šarm, upornost, stečene vještine zavođenja ili sve zajedno, nije ni važno, ova četiri horoskopska znaka će vas oboriti s nogu, jer su u pitanju pravi majstori za flert.

Lav

Oni pucaju od samopouzdanja i kada uđu u prostoriju, njihov šarm primjećuju svi. Oni su popularni u svom društvu, sa njima nikad nije dosadno jer poznaju sve gradske face. Njihovim manirima i kavalirstvu niko ne bi odoleo. Lavovi uživaju u igrama zavođenja i vole da “love”. Da ne naglašavamo već poznatu stvar da su jedan od najstrastvenijih ljubavnika.

Škorpija

Škorpija zrači svojom privlačnošću i ne može da ostane neprimjećena kada se pojavi negde. Magnetski privlači svojim prodornim pogledom. Ona će vas osvajati neverbalnom komunikacijom, dok pričate o najobičnijim temama, nećete ni biti svjesni da ste već pali na njihov šarm. Seks im je jako bitan i uživaju u strastvenom vođenju ljubavi.

Blizanci

Oni imaju prijateljski pristup. Svakom se približavaju, a da i ne znate da vas upravo na taj način osvajaju. Vrlo su neposredni i zabavni tako da će vam već na prvu loptu zagolicati maštu. Njihova karizma plijeni, a nakon kratkog vremena željet ćete da provodite sve više vremena u njihovom društvu.

Rak

Ne pokazuju svoje emocije tek tako, ali su veoma osjećajni. Oni osvajaju svojim beskrajnim razumijevanjem i pažnjom. Na njega uvijek možete da se oslonite i da mu kažete sve svoje probleme i tajne. Njihov pristup je veoma iskren i drugačiji, tako da vam neće puno trebati da se zbližite sa njim.