Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Život i zdravlje

Sedam znakova da on želi nešto više od prijateljstva

25/06/2015

Vi ste prijatelji, ali samo u tvojoj glavi.

U isto vrijeme, u njegovoj se kuhaju razni scenariji. Kako na vrijeme prepoznati znakove da on želi nešto više? Mi ti ih donosimo nekoliko.

1. Raspituje se o tvojim frajerima

Jedno je pitati kako ti je bilo na sinoćnjem spoju ili ima li ko poseban u tvom životu, a sasvim nešto drugo raspitivati se o tome kakav je on, što osjećaš prema njemu, kada ćete se ponovno vidjeti i slično.

2. Drugi misle da ti je on dečko

I jednom je dovoljno da od nekoga čuješ da je na prvu pomislio da ti je on dečko, a ne prijatelj. Očito on šalje takvu vibru.

3. Družite se kao par

Stalno se družite solo i kad bolje razmisliš, radite sve iste stvari kao drugi parovi: idete u kino, na večere, izlete…

4. Fizički dodiri

Oni su postali sve češći, posebno zagrljaji, koji postaju duži i strastveniji.

5. Ne spominje druge žene

Za njega, druge žene zapravo ni ne postoje. Nije ti čudno da pored toliko solo cura, on jednostavno ne može naći neku koja mu odgovara?

6. Stalno se čujete

Nekada ste se čuli jednom dnevno ili čak sednično, a sada se dopisujete cijeli dan i to uglavnom na njegovu inicijativu.

7. Sve pamti

Kad imaš težak dan, on točno zna što će te raspoložiti, jer si mu to jednom davno spomenula, a sve što kažeš za njega ima neko značenje, jer i ti njemu nešto značiš.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.