Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Šest SMS poruka koje momci ne vole da dobiju od djevojaka

sms

Satima već sjedite i smišljate idealnu poruku za njega. Razmišljate da li da mu stavite smajlić koji namiguje ili je bolje najjednostavniji koji se smije?

Zovete najbolje prijateljice da odobre i konačno stisnete SEND. Sada samo ostaje pričekati njegov odgovor!

Međutim, odgovora nema ili ste dobile nezainteresiranu poruku kojom je on prekinuo dopisivanje. Što je krenulo po zlu i da li ste poslale nešto što nije trebalo?

Cosmpopolitan je istraćžio koje to poruke momci ne vole dobiti od ljepših polovica i koje će najčešće ignorirati, pa pogledajte popis i ubuduće ih izbjegavajte.

1. NEMOJTE MU POSLATI: “Hejjjjjjjj”
Momcima ne vole kada vide poruku s nekoliko slova, a osobito ako se ove poruke ponove više puta.

“Šta radišššš ?!”, “Ćaoooo!” su poruke koje će ga iznervirati, zato pokušajte mu poslati najjednostavniju poruku bez više znakova.

POŠALJITE MU OVO: “Što se radi?”
Muškarcima nisu potrebni dodatni smajlići ili karakteri kako bi se osjećali posebno. Sigurno ne želite ostaviti dojam djevojke koja umire za njim i koja je sat vremena smišljala poruku i angažirala sve prijateljice zbog toga. Ako tek trebate stupiti u komunikaciju s njim, pošaljite najjednostavniju poruku za početak.

2. NEMOJTE MU POSLATI: “Gdje si ti?” “Želiš li me vidjeti?!
Svi smo bili u situaciji kada na naša pitanja nismo dobile odgovore pa se nakon par pića ohrabrimo i krenemo slati očajničke poruke. Koliko god da je teško, ukoliko niste dobile odgovor na prvu poruku, nema potrebe za slanjem druge. Drugom porukom nećete potaknuti nekoga na odgovor već samo možete izazvati kontra efekt.

POŠALJITE MU OVO: U ovoj situaciji nemoj mu ništa poslati
Ako još uvijek niste dobile odgovor na poruku od jučer, danas se lijepo opustite, razmislite i sklonite telefon od sebe. On će vam odgovoriti ako misli da ima potrebe, a vi kasnije prosudite ima li svrhe nastavljati komunikaciju. Ako ipak ne dobijete odgovor na poruku, mislimo da će vam upravo to biti najbolji odgovor.

3. NEMOJTE MU POSLATI: “LOL”
Mislimo da nema potrebe objašnjavati koliko je ovaj izraz izašao iz mode i da je neprikladan ukoliko ga želite šarmirate. Izrazi LOL ili YO rezervirani su za njegova dopisivanja s prijateljem, ali ne i sa djevojkom iz snova.

POŠALJITE MU OVO: “Tako si duhovit”
Ako želite da se vaša komunikacija sa slatkim frajerom nastavi morate slati smislene i duže rečenice umjesto kratica. Također, mnogo je bolja varijanta da mu uputite kompliment jer će njegov odgovor u najmanju ruku biti “Hvala”, a vjerojatno će i uzvratiti komplimentom.

4. NEMOJTE MU POSLATI: “Pretpostavljam …”
Naravno da je teško pokazati emocije putem poruke (osim ako ne upotrijebite milione smajlića), ali još je gore i neodređenije ukoliko na pitanja odgovarate “Pretpostavljam”, “Možda”, “Ne znam” … Dečki ne vole kada se na konkretno pitanje nećkate, jer im djeluje kao da se folirate ili niste iskrene.

POŠALJITE MU OVO: “Da”, “Ne”, “Da li želiš otići na kavu sa mnom?” Odgovor koji se očekuje je “DA” ili “NE”. Bez daljnjih objašnjenja ili pravdanja. Dečki su prilično jednostavni kada je u pitanju dopisivanje i ne vole filozofiranja. Na njihova konkretna pitanja pošaljite konkretne odgovore i vidjet ćete kako će sve biti lakše.

5. NEMOJTE MU POSLATI: “Zašto mi ne odgovaraš na poruke?”
Iako ste u glavi sigurno već premotali tisuću situacija zašto nije odgovorio na poruku, potreban vam je samo još i njegov odgovor. Nastavite premotavanje, ali se suzdržite pitati ga zašto se on nije udostojio i odgovorio. Možda zaista i ne želi odgovoriti, a možda je i zauzet i nije stigao pogledati telefon. Što god da je u pitanju, spremite dostojanstvo i suzdržite se od ove poruke. Zamislite kako je njemu kada čita tu poruku, vjerojatno ima dojam kako umirete za njim i čeznete za porukom.

POŠALJITE MU OVO: U ovoj situaciji nemojte mu ništa poslati
Samo zato što je ignorirao vašu poruku ne znači da se svijet srušio. Ukoliko nema potrebu da se dopisuje s vama, zapamtite nemate je ni vi! I te kako možete bez njegovog odgovora i poruka i pokažite kako netko drugi čezne za vama, dok on gubi sjajnu priliku. Ako se nakon par dana javi kao da ništa nije bilo pokažite mu gdje mu je mjesto, jer prema damama se tako ne ponaša.

6. NEMOJTE MU POSLATI: “Jedva čekam da te vidim :)”
Osim ako nije dečko s kojim se već duže vrijeme viđate izbjegavajte pretjerano korištenje smajlića i slatkih izjava. Momci na ovaj način hrane svoj ego i na ovakvu poruku možda i ne dobijete odgovor kakav želite.

POŠALJITE MU OVO: “Radujem se našem sljedećem susretu
Na suptilniji način mu pokažite da vam je ugodno u njegovom društvu.

sms