Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Život i zdravlje

Šest stvari koje žene vole da im muškarci rade u krevetu

29/07/2015

Ekipa australijskog izdanja Men's Health-a je anketirala 2.439 žena, koje su nam otkrile koje erogene zone zaboravljamo u seksu, a koje ih dovode do ludila.

Počnite od vrata

“Poljubac u vrat = instant uzbuđenje = promjena donjeg veša”, Trina, 38

Pretpostavljali ste da je grickanje vrata seksi, ali da toliko uzbuđuje žene? Istina je, mnoge ispitane žene su istakle važnost vrata kao erogene zone.

“Postoji određena ranjivost kod vrata. To je ljudska regija koju želimo da zaštitimo, što ga čini senzualnim mjesto za istraživanje”, kaže dr Yvonne Fullbright, autor knjige “Touch me there!A hands on guide to your orgasmic hot spots”.

Poljubite potiljak njenog vrata, krećući se od kože u njenoj kosi prelazeći jezikom preko folikula kose.

UŠI

“Ako sam blizu orgazma, dovoljan je samo dodir ili šaputanje na uho koji će me gurnuti preko granice i odvesti do vrhunca”, Lacy, 24

Njene uši (spoljašnjost i unutrašnjost) su pune nervnih završetaka. Otvorite usta i lagano joj prenesite topao vazduh u uho, a onda skupite usta i pružite joj hladan vazduh na spoljašnji dio uha.

Masirajte joj usnu školjku usnama ili prstima, nježno je vukući nadole.

Ona voli da gleda

“Volim da gledam njegov penis dok vodimo ljubav”, Jenn, 34

“Žene su vizuelna bića i penisi su im nevjerovatno seksi, pa je sasvim ok da je još više uzbuđuje kada gleda vaš penis u toku vođenja ljubavi”, kaže Tierney Lorenx, naučnica seksualne psihofiziologije u laboratoriji na Univerzitetu u Teksasu.

“Čak iako sam strejt, volim da gledam filmove za odrasle sa dvije žene i da se dodirujem”, Lisa, 28

Igrajte se s njenim bradavicama

“Čak iako su mi grudi male, volim da se on igra s mojim bradavicama u toku seksa”, Mell, 21

Bradavice su veoma senzizivne, ali fokusirajte se i na cijele grudi. Igrajte se s njima, ližite ih i grickajte ih i uživajte.

Obožavajte njenu zadnjicu

“Volim kad zgrabi moju zadnicu tokom seksa ili kada niko ne gleda. Ovo je moj najmanje obožavani dio tijela, pa ako on kaže da mu se dopada, onda se i meni više dopada”, Kaile 21

Kada se u javnosti, držite ruke podalje od njene zadnjice i grudi, jer nije pristojno i istražite manje uočljive dijelove tela.

U krevetu, počnite sa poljupcima u donjem dijelu kičme dok joj nježno prelazite prstima preko zadnjice.

Ne zaboravite stopala

“Igranje sa tabanima može da mi podari intenzivni orgazam”, Carmen, 37

“Dio mozga koji procesuira senzacije od stopala je tačno pored dijela koje procesuira genitalnu stimulaciju”, kaže Lorenc.

Univerzitet u Koreji je otkrio da se oni parovi koji upražnjavaju masažu stopala dva puta sedmično manje svađaju i komuniciraju bolje od drugih parova.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.