Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Signali koji otkrivaju da ne želi vezu s vama

zena muskarac

Na vrijeme prepoznajte znakove koji vam poručuju da djevojka s kojom se viđate ne želi ništa više od neobaveznog druženja i seksa.

Kaže da ne traži “ništa ozbiljno”
Istina je da dame nekada prešućuju svoja osjećanja kako ne bi povrijedile partnera, ali ukoliko sama započne razgovor i kaže vam da ne želi da se emotivno vezuje, već da želi neobavezan odnos, koji uključuje druženje i povremeni seks, onda je to sigurni pokazatelj da ona zaista ne želi ozbiljnu vezu, piše Mademan.

Ne inicira razgovor o budućnosti veze
Ako zaista želi da ostvari emotivnu vezu s vama, sigurno će se zapitati da li možda viđate nekog drugog i vjerovatno će vas to i pitati u nekom trenutku. Međutim, ukoliko su prošli mjeseci otkad se viđate, a ona ne inicira takvu vrstu razgovora, vjerovatno ne mari da li se viđate sa drugom osobom, jer želi slobodan, neobavezan odnos.

Kaže da još uvijek traži sebe
Ukoliko ste od nje čuli neku verziju ove rečenice, najbolje je da nastavite dalje, jer joj se ne dopadate dovoljno i ima druge prioritete u životu. Čak iako želi da krene u teretanu ili da se više fokusira na posao, i dalje ima nekoliko slobodnih sati koje bi mogla da posveti vama, ali očigledno to ne želi.

Slobodno vam priča o drugim muškarcima
Osim ukoliko vas ne želi da vas napravi ljubomornim, neće vam pričati o svojim bivšim momcima. Ako to radi, onda vas vjerovatno doživljava kao prijatelja, čak iako spavate zajedno.

Izbjegava vašu pažnju, ali ne baš uvijek
Ako primjetite da uvijek vi predlažete planove i kako da provedete zajedničko vrijeme ili da ih ona uvijek izbjegava, vjerovatno ste joj druga, treća ili četvrta opcija što objašnjava njeno hladno ponašanje. Ukoliko vas zaista želi, provodiće vrijeme sa vama čak i onda kad ima neke obaveze.

Ne želi da vas upozna sa prijateljima ili porodicom
Ukoliko ste određeno vrijeme zajedno, a ona vas i dalje ne upoznaje sa prijateljima i porodicom, to vjerovatno nije zbog nervoze kojom se opravdava, već zbog činjenice da joj nije dovoljno stalo do vas, pa stoga ne želi da upoznate ljude iz njenog najbližeg okruženja.

Stalno izlazi s drugaricama (bez vs)
Izlasci sa drugaricama se mogu nastaviti čak i kada ste u braku. Uglavnom se zaista radi o provodu sa najboljim drugaricama, ali često se u izlazak uključe i dečko, muž, najbolji drug ili brat.

Međutim, ukoliko ona insistira da izlazi samo s drugaricama, bez vašeg prisustva, to može da znači da možda želi i pažnju drugih muškaraca i da još uvijek nije spremna za posvećenu vezu s vama.