Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Život i zdravlje

Sigurni znaci da vas bivši još uvijek voli

28/08/2017

Ukoliko se kajete zbog raskida i još uvijek gajite osjećanja prema bivšem dečku ovo su sigurni znaci da i on još uvijek zagrijan za vas.

  1. Još uvijek nema devojku

Ukoliko vaš bivši nije ubrzo posle raskida našao adekvatnu zamjenu, veoma je moguće da ni on baš nije sasvim spreman da nastavi dalje. Prirodno je da ljudi posle raskida budu neko vrijeme sami, ali ako je prošlo neko vrijeme a on je još uvijek sam, postoji velika mogućnost da ne može da vas zaboravi.

2. Redovno šalje poruke

Ako vam bivši redovno šalje poruke, zove vas i pokušava da na sve načine održi komunikaciju sa vama i ponovo se približi na bilo koji način, onda on svakako nije preman da vas se odrekne.

3. Želi susret

Normalno je da se bivši partneri viđaju pogotovu ako je raskid prošao bezbolno, ali ako svaki put pokušava da ugovori sastanak na “vašem” omiljenom mjestu, onda je tu nešto sumnjivo.

4. Zajednički prijatelji

Često se dešava da parovi imaju zajedničke prijatelje, što ponekad može biti “mač sa dvije oštrice”. Često ćete od tih prijatlja i čuti šta se dešava sa vašim bivšim, što ponekad zna da bude poprilično opterećujuće.

5. Redovno pravi vaše aktivnosti na socijalnim mrežama

Ukoliko vas redovno prati na socijalnim mrežama, šalje vam poruke, pjesme i slične sadržaje, onda vas bivši sigurno nije zaboravio i jedva čeka da se ponovo pomiri sa vama.

6. Presretan je kad vas vidi

Ukoliko se sretnete slučajno sa bivšim a on ne može da sakrije uzbuđenje, onda on sigurno još uvijek gaji osjećanja prema vama.

7. Zove vas kada mu treba pomoć

Da li vaš bivši zove kada mu je potrebna pomoć? To je najjači dokaz da vas on još uvijek voli, i da vam vjeruje više nego drugima.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.