Škorpija i Jarac su najgori horoskopski znakovi za vezu

zena-muskarac

Iako ne možemo generalizovati čitavu populaciju i znamo da veliku ulogu u formiranju ličnosti, sklonosti i sposobnosti igraju roditelji, društvo i okolina, možemo na osnovu horoskopskog znaka sa 90 posto preciznosti otkriti osobu koje najvjerovatnije nema emocija ili prosto nikada ne sluša svoje srce.

Ono što oni kažu da osjećaju, duboko u njihovim dušama izgleda sasvim drugačije nego što vam se može učiniti, a zvijezde vam otkrivaju koja to 2 znaka nemaju “organ za ljubav” a da toga nisu ni svjesni.

I naravno, uzmite u obzir da je ovo samo astro-zabava!

Jarac
Osobe rođene u znaku Jarca imaju velikih poteškoća da razumiju svoje emocije. Oni umiju da budu jako odgovorni, brižni i pažljivi, a kako je riječ o ljudima koji su nerijetko i izrazito inteligentni i obrazovani, na prvi pogled za njih se nikada ne bi moglo reći da nemaju emocija. U njihovom ponašanju nećete primjetiti ništa neobično. “Testovi ljubavi” na kojima oni često padaju su situacije ili iskušenja u kojima moraju da biraju između “dvije ljubavi”, gdje će oni uvijek presuditi u sopstvenu korist.

Nemojte se iznenaditi ako vam prijatelj Jarac preotme ljubav, jer upravo je to situacija gde oni moraju da uzimaju u obzir emocije drugih ljudi u situaciji koja se tiče njih lično. U ovakvim situacijama možete se kladiti da će Jarac da gleda samo svoje intrese.

Ipak, kao roditelji oni su sjajni, a kada je u pitanju ljubav prema samom sebi tu su neprikosnoveni! Na kraju krajeva i ljubav prema samom sebi iziskuje emocije.

Škorpija
Dok budete pokušavali da sa osobom u znaku Škorpije uspostavite harmoničan ljubavni ili bračni život, proći će mnogo godina i izgubićete beskrajnu količinu energije. Ovaj samoživi diktator čuvaće vas i držati uz sebe jedino ako pristajete na to da živite u njihovoj sijenci i pružate potporu njihovoj volji.

Oni su veoma senzualni, a njihovi nadaleko čuveni seksualni apetiti veliki, pa vam se može učiniti da imate posla sa emotivnom i strastvenom osobom. Samo vaša greška će biti ukoliko pomislite da sva ta vatra i strast dolaze iz slijepe ljubavi prema Vama, jer dok vas zaljubljeno gleda, Škorpija zapravo nije ni svjesna da je zavoljela svoj odraz u Vašim očima. Upravo će ova njihova osobina biti ključna kada se ponovo zaljubi i riješi da vas ostavi.