Život i zdravlje

Eva Longoria

Slavna glumica snima film za koji nije pročitala ni stranicu scenarija

13/01/2021

Longoria je svoju ulogu u filmu okarakterisala kao nimalo pametnu i kroz šalu dodala da nije ona odabrala ulogu, već uloga nju

Glumica Eva Longoria vraća se na male ekrane u novom filmu, „Silvijeva ljubav“. Potpisala je ugovor, a da nije pročitala ni jednu stranicu scenarija za film, pa ističe da je film odabrao nju.

Kada je bila jedna od “Očajnih kućanica”, Eva Longoria je veći dio svog vremena provodila u avionu i voljela je takav način života.

„Jednostavno volim putovanja. Za mene je to jedan od najvećih luksuza, jer zaista smanjuje svijet i čini da shvatite da živite u globalnoj zajednici”, istakla je glumica. Ali kada je globalna pandemija prizemila avione i zaključala veći dio Hollywooda, Longoria je otkrila da je lijepo biti i kod kuće.

„Moj sin Sanjago je centar mog svijeta, ali jedina stvar koju nikada nisam shvatila kad sam rodila bebu, bila je koliko bih bila zabrinuta zbog svijeta i svega što se trenutno događa u vijestima. Sve me plaši “, istakla je glumica.

Jedna od najdarežljivijih i politički angažovanih glumaca svoje generacije, 45-godišnja glumica je svoju karijeru dokazala u glumi, režiji i produkciji.

Eva Longoria je tokom krize sa koronavirusom radila kao aktivista za najteže pogođene pandemijom.

Iako joj je socijalni rad bio prioritet za humanitarce, njen novi  film „Silvijeva ljubav”, govori o ljetnjoj romansi saksofoniste koji radi u prodavnici ploča u Harlemu i kćerki vlasnika prodavnice , koji se zaljubljuju.

Kada se ponovo sretnu poslije mnogo godina, otkrivaju da njihova osjećanja nisu nestala.

Longoria je svoju ulogu u filmu okarakterisala kao nimalo pametnu i kroz šalu dodala da nije ona odabrala ulogu, već uloga nju.

“Namdi Asomuga me nazvao i rekao da radi film i pitao me hoću li biti dio njega. Rekla sam ‘da’ prije nego što sam pročitala scenario. A on mi je rekao, da u filmu igram, pjevam i da imam šest sedmica proba”, istakla je glumica.

Komentari

Autor: FTV

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.