Život i zdravlje

Lindsey Vonn

Slavna skijašica na uvredljive komentare odgovorila novim fotkama u bikiniju

23/10/2020

Nedavno je na svojim društvenim mrežama objavljivala fotografije u kupaćem kostimu, a zbog njih je zaradila kritike fanova

Lindsey Vonn jedna je od najuspješnijih sportašica svih vremena, ali i jedna od od onih sportašica koje su s godinama teme modnih magazina.

Nedavno je na svojim društvenim mrežama objavljivala fotografije u kupaćem kostimu, a zbog njih je zaradila kritike fanova.

Na kritike je uzvratila – novim fotkama.

“U posljednje vrijeme objavila sam nekoliko fotografija u kupaćem kostimu, a to je nešto što je puno strašnije nego što se čini na prvu. Bez obzira na to što sam sportašica, dobivam ružne komentare na izgled mog tijela, koji me ponekad bole. Ja sam također normalna osoba i nekad se opustim, trbuh mi naraste i na mojoj gu**ci se može vidjeti celulit. Ipak, uvijek se sjetim kako mi je moje tijelo pomoglo da ostvarim nevjerovatne stvari”, napisala je Vonn pa dodala:

“Ponosna sam na to koliko sam jaka i sretna sa samom sobom. Mogu vam obećati da nikad neću fotošopirati svoje tijelo, a ponosna sam i što nikad nisam imala niti jednu plastičnu operaciju. Nema botoksa, filera ni mini operacija. Doslovno ništa. Ja sam 100% prirodna i 100% Lindsey. Zato šaljem poruku svima koji se ne osjećaju dobro zbog svog izgleda: ostanite snažni, ostanite zdravi i volite sebe bez obzira na to što hejteri govore. Posebno hvala svima koji su me podržavali!”, napisala je ikona svjetskog skijanja, i uz screenshotove hejterskih komentara u galeriju na Instagramu dodala i nekoliko novih fotografija u kupaćem kostimu.

View this post on Instagram

I’ve posted quite a few swimsuit pics lately, which is scarier than it seems. Even as an athlete there are ruthless comments and media stories that tear apart my body and I admit it sometimes hurts me. I’m a normal person and sometimes I slouch, my stomach folds over, my cellulite shows on my butt, or I don’t fill out my swimsuit top just right….But, I always remember how my body has helped me achieve amazing things in my life and I am proud of how strong I am.  I’m not a size zero and that’s perfectly fine with me. One thing I can promise all of you is that I never Photoshop my photos and am proud to officially never had any plastic surgery of any kind. No Botox, no fillers, no mini surgeries. Literally nothing. I am 100% natural and 100% Lindsey. So to anyone who is feeling self conscious or down about their appearance; stay strong, stay healthy and love yourself no matter what the haters say. Special thanks to all of you who have been positive and supportive… lets keep up the culture of body positivity going! ❤️🙏🏻💪🏻

A post shared by L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) on

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.