Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Slikao selfie u trenutku kad mu se supruga porađala

selfie-porod111

Kad je Sarah Solano saznala da je trudna, sigurno nije očekivala da će fotografija s poroda preplaviti internet, ali dogodilo se upravo to.

Naime, njen je suprug Gil odlučio fotografirati izraze njihovih lica u trenutku rođenja njihove kćeri, a fotografija koju je objavio na Redditu u samo dva dana postala je pravi hit.

Gil i Sarah vjenčali su se 2014. godine, a u vrijeme kad su saznali da je Sarah trudna i da čekaju djevojčicu, živjeli su u Španiji. No, nakon radosne vijesti, odlučili su se vratiti u Denver, gdje žive njihove porodice, kako bi i oni mogli dočekati i upoznati malenu Evu.

Gil je rekao kako je ovaj selfie fotografirao samo nekoliko minuta prije Evina rođenja, a Sarah je izjavila kako u tom trenutku nije imala pojma da ih fotografira. No, nije imala nikakav problem s tim, čega se Gil možda malo plašio.

selfie porod

“Porađala sam se nekoliko sati, a onda mi je Gil pokazao ovu fotku da mi malo olakša situaciju, rastereti misli i nasmije me. I slika mi je stvarno bila užasno smiješna, pa sam mu predložila da je pošalje našim prijateljima”, izjavila je Sarah za BuzzFeed.

Gil je sliku odlučio objaviti na Redditu, a u samo dva dana pogledalo ju je više od 2 miliona ljudi, ali su neki od njih izrazili zabrinutost za njegovu sigurnost, pa su mu u komentarima poručili: “Pa ona će te ubiti.”

Međutim, on je objasnio da to definitivno nije slučaj. “Najslađe su mi njene reakcije kad joj čitam komentare tipa “Ubit će te”. Ona misli da je urnebesno kako ljudi reagiraju, jer očekuju da će ona stvarno poludjeti zbog fotografije, ali njoj je sve ustvari jako duhovito”, rekao je.