Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

SMS poruke koje ne trebate slati svom muškarcu

zena-poruka-sms

Da li ste nekada poslali poruku muškarcu zbog koje ste se pokajali čim ste pritisnuli “send”. Ali više nije bilo povratka. Zato vas upozoravamo koji to SMS-ovi momcima najviše idu na živce.

SMS: “Samo da provjerim da li dobio moju prethodnu poruku;-)” (koju ste poslali pola sata nakon što vam nije odgovorio na prvu poruku)

ZAŠTO IM JE ODBOJAN: Zato što djelujete kao očajna jadnica koji sjedi uz telefon i čeka njegov poziv. A niko ne želi da bude sa očajnom jadnicom koja sjedi uz telefon i čeka nečiji poziv.

SMS: “Seen;-)”

ZAŠTO IM JE ODBOJAN: Zato što stvarate pritisak oko nečeg što bi trebalo biti opušteno dopisivanje. Da, pročitao je vašu poruku na Viberu i mislio je da vam odgovori ali ga je onda nazvao prijatelj. Sada je izgubio volju da vam odgovori.

SMS: “Fvalš mi, vlela bi da si ty;-(((7777”…..”Lyyyyyyda sam za tovvoooom….i malo pripita hihihihi”.

ZAŠTO IM JE ODBOJAN: Zato što ga je u tri ujutro probudio niz vaših nerazgovjetnih poruka i pita se jeste li svaku subotu tako pijani.

SMS: “Znam da nisi kod kuće!! Zašto me lažeš?”.

ZAŠTO IM JE ODBOJAN: Zato što ste tek na primjer dvije sedmice zajedno gori ste kontrol freak od njegove mame. Da, mislio je ostati kod kuće, ali ga ga je prijatelj zamolio da mu pravi društvo dok vreba neku djevojku u noćnom klubu. Ispričao bi vam to ujutro, da ste mu dali šansu.

SMS: “Očito te ne zanima ali dobro sam :-P”

ZAŠTO IM JE ODBOJAN: Zato što mrzi kad mu neko nabija grižu savjesti zbog gluposti. Išli ste kod zubara, a ne na operaciju srca.