Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Šokirala se kad je na Instagramu otkrila čije slike njen muž “lajka”

rusija333

Ruskinja Anna Rudenok (24) šokirala se kada je na Instagramu vidjela fotografije jedne 19-godišnjakinje i shvatila da su snimljene u njenom stanu.

Naime, Anna je na Instagramu primijetila da joj suprug često ‘lajka’ fotografije studentice Emilije Ignatove.

Kliknula je na njen profil i imala je šta vidjeti. Na fotografijama koje je objavljivala, studentica je bila u njihovom stanu, nosila je njenu odjeću, a čak se fotografirala i s njihovom mačkom.

Neke fotografije snimljene su kraj krevetića njihovog sina, a nastale su dok je 24-godišnjakinja bila s djetetom kod svoje majke.

Dmitry Rudenok (27) profesor je na Državnom univerzitetu Južni Ural u Rusiji, a kada mu je supruga priopćila što je saznala, nije porekao da je vara već je obrisao svoj Instagram profil dok je 19-godišnja studentica blokirala pristup njenom.

Kasnije joj je tek priznao kako je sa studenticom bio u vezi čak 18 mjeseci, a nakon što je njihovu priču odlučila otkriti javnosti suprug ju je zvao i prijetio joj.

– Ona me isto zvala i prijetila mi pa sam rekla da ću pozvati policiju ako se ponovi – ispričala je Anna koja sada sa sinčićem živi kod svojih roditelja.