Život i zdravlje

Šta horoskopske znakove očekuje ove sedmice

22/06/2015

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, te kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate.

Ovan

Posao – Na sebe preuzimate odgovornost i krećete u akciju. U skladu sa svojom prirodom, i tokom ovog perioda radićete žustro i odlučno. Najviše vas okupiraju političkim problemima. Gotovo cijela sedmica proći će u znaku radosne vijesti koja nagovještava pozitivan ishod nekog važnog događaja. Za predstavnike ovog znaka najvažnije je da pokušaju da se obuzdaju, da budu maksimalno strpljivi i tolerantni.

Ljubav – Strasna veza doživljava kulminaciju. Od partnera zavisi ostvarivanje nekih vaših poslovnih zamisli.

Zdravlje – Izbjegavajte promahu i pokušajte da se što manje nervirate. Moguće su pojačane glavobolje ili povreda glave.

Bik

Posao – Ukoliko želite da riješite probleme i da poboljšate poslovni status, potrebno je da se bolje organizujete. Kako volite opipljive dokaze za ono čime se bavite, ovih dana bićete pomalo nezadovoljni. Pokušajte da nerviranje svedete na razumnu mjeru i napravite selekciju poslovnih obaveza.

Ljubav – U ovom periodu uspjećete da popravite komunikaciju sa partnerom, što će učvrstiti vezu. Saznanje da ste voljeni svakome prija, ipak, budite tolerantniji prema partneru.

Zdravlje – Kako ste sebi postavili previše obaveza na koje teško možete da odgovorite, to će utjecati i na vaše zdravlje. Slaba tačka su pluća.

Blizanci

Posao – Digli ste ruke od svega, pogotovo ukoliko se bavite privatnim biznisom. Srećom, na pomolu je novi poslovni projekat i iznenadna pomoć koja će riješiti mnoge poslovne probleme. Gotovo cijeli period biće u znaku novog posla i donošenja važnih odluka, izbjegavajte površnost i brzopletost.

Ljubav – Ne čudi što se u posljednje vrijeme često svađate sa partnerom, jer je veza već odavno postala monotona. Tješite se, jer ovog puta niste vi krivi.

Zdravlje – Oporavljate se od stresova kojih je bilo previše u prethodnom periodu. Najzad ste shvatili da ste se uzalud nervirali.

Rak

Posao – Sa minimalnim naporom završavate većinu poslovnih obaveza, jer donosite mudre odluke i povlačite ispravne poteze. Ipak, nova emotivna veza mogla bi da uspori neke poslovne projekte. Ali, ne brinite i prepustite se jer je situacija pod kontrolom.

Ljubav – Nova veza neočekivano ulazi u vaš život. Mnogi predstavnici znaka ovih dana biće u fazi velike zaljubljenosti, strasnih emocija i nježnosti.

Zdravlje – Najveću glavobolju zadavaće vam žlijezde sa unutrašnjim lučenjem. Razmislite o dijeti, jer su mogući problemi sa viškom kilograma i povećanim masnoćama u krvi.

Lav

Posao – Uplovili ste u mirnije vode, posao se odvija po ustaljenom šablonu i niste opterećeni. Ipak, nešto ćete morati da žrtvujete, pa kad je već tako, onda nemojte uzalud da se nervirate. Hvatate se ukoštac sa sujetom, svojim glavnim neprijateljem, koja bi mogla da vas vrati unazad.

Ljubav – Vaša glavna pokretačka snaga je ljubav. Ovih dana uspjećete da uspostavite unutrašnju ravnotežu zbog čega ćete se dobro osjećati.

Zdravlje – Nalazite se u fazi oporavka. Da biste bili zdraviji i sretniji neophodno je da bolje analizirate svoj život i da razmišljate o budućim potezima.

Djevica

Posao – Period nije mnogo povoljan, jer je posao krenuo nizbrdo, zbog čega ste prilično zabrinuti. Neke greške ste nesvjesno napravili, pa sada morate da ispaštate. Ali, ne očajavajte previše već krenite u odlučnu akciju, jer ste odgovorni ne samo za svoju nego i sudbinu mnogih. Zato budite veoma oprezni. Tokom ovog perioda očekuje vas nekoliko situaciju koje iziskuju zdrav razum i pravilan pristup.

Ljubav – U ljubavnom životu vlada zatišje. Partneru nemate šta da prebacite, što ne znači da ste zadovoljni emotivnom situacijom.

Zdravlje – Manji problemi sa infekcijama i urinarnim traktom. Ali, još nije kasno da sanirate ovakvo stanje.

Vaga

Posao – U posao unosite previše emocija i često ste u situaciji da vam se ništa ne radi. Želja za poslom dolazi neočekivano, ali nepovoljne okolnosti ne dozvoljavaju da je ostvarite onako kako ste zamislili. Teško funkcionišete u poslovnom haosu kojim ste okruženi. Kako sa naporom izvršavate postavljene zahtjeve, mogući su zdravstveni problemi.

Ljubav – Ove sedmice svijetla tačka vašeg života je ljubav. Očekuje vas mnogo lijepih i nezaboravnih trenutaka sa voljenom osobom.

Zdravlje – Vaše zdravstvene tegobe izazivaju prevelika ambicija i emotivnost. Malaksalost, koja će biti pojačana u ovom periodu, posljedica je vremenskih oscilacija.

Škorpija

Posao – Veoma ste zadovoljni ostvarenim poslovnim rezultatima, posebno materijalnim prihodima. Ulazite u novi, mnogo povoljniji ne samo poslovni nego i životni period. Ova sedmica biće u znaku prijatnih događaja i početaka, opustite se i prepustite zasluženom odmoru.

Ljubav – Nove ljubavi ili uspostavljanje veze na sasvim novim osnovama. Shvatili ste da odnos sa partnerom zahtjeva promjene. Nije vam lako, ali to ćete ipak učiniti.

Zdravlje – Pretjerano konzumiranje pića i cigareta moglo bi da izazove ozbiljne zdravstvene probleme. Više vremena provodite na svježem zraku jer su vam pluća ugrožena.

Strijelac

Posao – Ovih dana bićete zatrpani poslom, ali zahvaljujući pojačanoj energiji većinu obaveza uspješno ćete obaviti. Krajem perioda finansijska situacija počeće bitno da se popravlja. Bićete u situaciji da se bavite filozofskim problemima i da povlačite mudre poteze. Uspjeli ste da nađete način kako da najbolje funkcionišete, pa vam nisu potrebni savjeti.

Ljubav – Uživate u zagrljaju voljene osobe, pa će naredni dani biti nezaboravni. Partnera ćete više privlačiti, ukoliko budete manje pričali.

Zdravlje – Manje tegobe sa kostima i reumom. Budite veoma oprezni, jer lako može doći do lomova kostiju.

Jarac

Posao – Period je gotovo idealan za posao, pogotovo ukoliko se bavite komunikacijama, pa ćete ostvariti više od očekivanog. Uplovili ste u mirnije vode, ipak, problemi mogu nastati samo ukoliko ovakvo stanje potraje duže. Ali, uživajte u svakom trenutku, ne strahujte i ne razmišljajte unaprijed o tome šta vas čeka u budućnosti.

Ljubav – Prema partneru osjećate veliku fizičku privlačnost. Ukoliko budete manje stidljivi, očekuju vas strasni ljubavni trenuci.

Zdravlje – Puni ste energije, ali ukoliko želite da ovakvo stanje sačuvate potrebno je da se bavite sportom.

Vodolija

Posao – Sredinom perioda ostvarićete izuzetne poslovne rezultate. Iako nemate razloga za depresivno stanje, osjećate se bezvoljno. Nedostaje vam stimulans sa strane kako biste se pokrenuli iz mrtvila. Hitno riješite emotivni nesporazum koji vas već dugo tišti. Možda vam stanje neizvjesnosti više odgovara, jer mislite da ste na taj način slobodniji.

Ljubav – Mudro ćete uspjeti da sjedite na više stolica u isto vrijeme, a da to niko ne primjeti. Takvim ponašanjem varate prije svega sebe, a ne druge.

Zdravlje – Budite umjereniji u jelu i piću. Zbog nekontrolisane ishrane mogući su stomačni problemi.

Ribe

Posao – Šta god da uradite, imate osjećaj da griješite. Bićete u situaciji da ćete zbog nečega morati da se žrtvujete, a to nikako ne želite. Morate jasno da sagledate situaciju u kojoj se trenutno nalazite i da pokušate da izvučete maksimalnu korist. Kada je posao u pitanju, malo ste sebični i nerealni, zbog čega je komunikacija sa kolegama prilično napeta.

Ljubav – Uglavnom ste u kući, uživate u porodičnoj atmosferi i izbjegavate izlaske. Mnogi pripadnici ovog znaka doživjeće stvari koje ih neće ostaviti ravnodušnim.

Zdravlje – Većinu zdravstvenih tegoba uspjeli ste da sanirate. Neke probleme stvarate sami ili su plod uobrazilje.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.