Život i zdravlje

Šta horoskopske znakove očekuje ove sedmice

18/05/2015

Pročitajte šta horoskopske znakove tokom narednih sedam dana očekuje na poslu, u ljubavi, hoće li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate.

Ovan (21. 3. – 20. 4)

Posao – Čuvajte se provokacija i impulsivnosti. Potrudite se da ne ljutite osobu od koje zavisi ostvarenje vaših poslovnih ambicija. Ovih dana potrebno je da budete maksimalno strpljivi, što je za Ovnove veoma teško. Ušli ste u period većih finansijskih izdataka, pa vam novac jednostavno klizi iz ruku. Previše ste okrenuti sebi i zapostavljate želje ljudi koji vas okružuju.

Ljubav – Iako je u nagovještaju nova veza, prednost dajete ličnoj slobodi. Kada je ljubav u pitanju, veoma ste izbirljivi i lukavo pristupate ovom problemu, odnosno izboru partnera.

Zdravlje – Jako ste nervozni, jer zbog nečega morate da se žrtvujete, što se loše odražava na zdravlje.

Bik (21. 4. – 21. 5)

Posao – Ušli ste u mirniji period koji od vas zahtjeva maksimalno prilagođavanje poslovnim okolnostima. Bićete u situaciji da pomažete manje uspješnim saradnicima, a sve radi ostvarenja zajedničkih interesa. Budite oprezni kad su emocije u pitanju, jer vaša tvrdoglavost kvari ono u šta ste mnogo investirali. Da biste uspjeli u poslu i životu nije neophodno da se sasvim odreknete djetinjarija, i da se konačno ponašate kao zrela osoba. Razmišljate o selidbi.

Ljubav – Čuvajte se burnih reakcija i vrijeđanja, jer tako samo odbijate partnera. Potrudite se da ne dospijete u stanje afekta.

Zdravlje – Prekomjerno unošenje hrane loše utječe na vaše zdravlje, što može dovesti do dijabetesa i povećanog holersterol.

Blizanci (22. 5. – 21. 6)

Posao – Najzad možete da predahnete, jer većinu Blizanaca očekuje zasluženi predah i period opuštanja. Kako niste sposobni da se kontrolišete i upravljate sobom, ovih dana bićete veoma skloni ekscesima i svađama. Za rješenje poslovnih problema potrebno je da potražite savjet jedne utjecajne osobe.

Ljubav – Sa partnerom ste sklopili primirje, pa očekujete mirnije dane. Ukoliko ste slobodni, na jednom putovanju upoznaćete izuzetno zanimljivu osobu – na pomolu je nova ljubav.

Zdravlje – U ovom periodu najviše će vas mučiti česte promjene raspoloženja praćene depresijom. Iako nemate konkretnh razloga za takvo stanje, teško ćete ga izbjeći.

Rak (22. 6. – 22. 7)

Posao – Ukoliko želite da postignete poslovni uspjeh, određene žrtve su neminovne. U početku vam neće biti lako, ali strpite se još malo i uspjeh neće izostati. Teško vam je da se pomirite sa stvarnošću, koja ni izdaleka ne ispunjava vaša očekivanja. Ali, vi tu ništa ne možete da promijenite, osim da se prepustite pozitivnim vibracijama i pokušate da uživate.

Ljubav – Uživate u zagrljaju voljene osobe, a slobodne Rakove očekuje zanimljiva ljubavna veza. Toliko će vam biti lijepo da nećete moći da povjerujete da je to stvarnost, a ne san.

Zdravlje – Zdravstvene probleme ćete savladati ukoliko se na vrijeme posvetite njihovom saniranju. Najviše vas ubija monotonija.

Lav (23. 7. – 22. 8)

Posao – Mudro prihvatete nove poslovne poduhvate, jer znate da nemate šta da izgubite. Mnogi će od vas tražiti savjet, a kome vi da se požalite. Iako ste uvijek okruženi društvom, u suštini ste individualista. Svaki posao želite odmah da završite, što vas povremeno čini jako nervoznim. Dajte sebi više vremena i dobro razmislite prije nego napravite prvi korak.

Ljubav – Osjećate da niste dovoljno niti na pravi način voljeni, pa sanjarite o nekom ko bi vas više mazio i pazio.

Zdravlje – Kako ne umijete na pravi način da trošite energiju, mogući su zdravstevni problemi. Nervna napetost prouzrokovana je gubitkom samopouzdanja.

Djevica (23. 8. – 22. 9)

Posao – Došlo je do zastoja u poslu, dok ste pokušavali drugima da pomognete, ispostavilo se da je pomoć bila potrebna vama. Ponekad ste prilično impulsivni i reagujete u afektu. Pokušavate da na odgovarajući način riješite jednu poslovnu dilemu, ali kako razum trenutno ne pomaže, reagovaćete srcem.

Ljubav – Ništa ljepše nego kad se racionalna Djevica zaljubi. Prepustite se partneru i uživajte, pred vama su dugi, topli dani puni ljubavi.

Zdravlje – Mogući su problemi sa jetrom i pankreasom zbog lošeg funkcionisanja organa za varenje. Posjetite ljekara i provjerite žučnu kesu.

Vaga (23. 9. – 22. 10)

Posao – U ovom periodu najzad ćete dobiti unapređenje, koje očekujete već nekoliko mjeseci. Poslije dugih poslovnih zavrzlama, ušli ste u mirniji period. Prilično ste samouvjereni, jer osjećate da ste duhovno i intelektualno stabilni. Trenutna poslovna situacija zahtijeva da budete maksimalno tolerantni.

Ljubav – Kažu da pametniji popušta, a to ste najvjerovatnije vi. Na partnera ne možete da se oslonite, trenutno je u krizi i potrebna mu je vaša pomoć.

Zdravlje – Bili ste zabrinuti za zdravlje, čak i hipohondrični. Srećom, brzo ste shvatili da nije bilo razloga za paniku, pa se osjećate kao novi.

Škorpija (23. 10. – 22. 11)

Posao – Kod vas nema sredine – ili mnogo radite, ili ste bez posla. Komunikacija sa saradnicima nije najbolja, ali ipak nekako isplivavate. Budite razumniji i realniji, bar kada su emocije u pitanju. Tokom cijelog perioda najviše ćete razmišljati o tome koliko vam je potreban odmor, ali odmor od svih i svega. Dobro ste raspoloženi, mada nemate konkretnih razloga za to.

Ljubav – Živite u svijetu mašte, jer stvarnost ne obećava ništa spektakularno, ali nikako da se pomirite s tom činjenicom. Previše očekujete od novog poznanstva.

Zdravlje – Slaba tačka organizma su žlijezde sa unutrašnjim lučenjem.

Strijelac (23. 11. – 21. 12)

Posao – Lijepo je krenulo, ali od novca ništa. Mnogo napora ulažete u poduhvat čiji je ishod krajnje neizvestan. Sve što se događa u vašem okruženju doživljavate emotivno. Potrebno je mnogo strpljenja i zdravog razuma da biste savladali kritične događaje koji vas očekuju tokom ovog perioda. Iskoristite sve sjajne ideje kako biste pomogli drugima, ali budite oprezni.

Ljubav – Sa partnerom se svađate najčešće zbog novca i optužujete ga da troši previše. Srećom, u drugim oblastima dobro funkcionišete.

Zdravlje – Ukoliko promijenite način ishrane nećete imati problema sa stomakom.

Jarac (22. 12. – 20. 1)

Posao – Smatrate da ste neadekvatno nagrađeni za uloženi trud, zbog čega intenzivno razmišljate o otkazu i nalaženju novog posla. Svi oko vas se nerviraju, a vi – mrtvi hladni. Ali, pazite da ne prekoračite vlastite granice, jer bi u tom slučaju vama bila neophodna pomoć. Nesebično pomažete okolini koja je, međutim, počela da vas iskorištava.

Ljubav – Nalazite se u dilemi i zbog nečega jako strahujete. Budite maksimalno oprezni i izbjegavajte verbalne duele sa partnerom.

Zdravlje – Čuvajte se promahe. Zbog opasnosti od prehlade i problema sa grlom, budite oprezni sa hladnim napicima.

Vodolija (21. 1. – 19. 2)

Posao – Emotivniji ste nego što to okolnosti na poslu zahtijevaju. Neko od saradnika koči vas u akcijama. Ukoliko želite da iz trenutne poslovne situacije izvučete maksimum, potrebno je da budete objektivniji prema sebi, da se urazumite i postanete umjereni.

Ljubav – Iako partner mnogo griješi, sve mu opraštate, jer ga volite. Ukoliko ste shvatili da on ne voli da bude u drugom planu, svi uslovi za sreću su tu.

Zdravlje – Većina zdravstvenih problema povezana je sa nekontrolisanim unošenjem hrane. Manji problemi sa stomakom i žlijezdama sa unutrašnjim lučenjem.

Ribe (20. 2. – 20. 3)

Posao – Niste zadovoljni poslom kojim se bavite, pogotovo ukoliko se svodi na rutinu. Razmišljate o tome da ga promijenite ili da unesete inovacije. Ubrzo ćete shvatiti da trošite mnogo novca i da ćete teško sastaviti kraj s krajem u narednom periodu. Mnogo novca investirali ste u nešto što ste dugo željeli i čemu ste se nadali da će se isplatiti.

Ljubav – Sa partnerom ste u harmoničnim odnosima, jer od njega ništa posebno ne očekujete. Shvatili ste da se najviše užasavate samoće.

Zdravlje – Plašite se ljekara, jer strahujete da ste ozbiljno bolesni. Ali, većina vaših problema ide iz glave.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.