Život i zdravlje

Šta mjesec rođenja otkriva o vašem seksualnom životu

08/02/2018

Ako ste se ikada zapitali imaju li veći libido one osobe rođene u zimi od onih rođenih ljeti ili možda obratno, nema potrebe da više razbijate glavu.

Mjesec u kojem je neko rođen doista igra ulogu u definiranju seksualnih navika osobe, a astrologinja Suzie Kerr Wright za Cosmo je otkrila i na koji način.

Januar

Kada je petljanje s nekim u pitanju, ove su osobe poprilično konzervativne, ali kada im se neko doista svidi, izrazito su uporne u realiziranju svojih snova. Krasi ih izrazito prljava mašta i uz one rođene u novembru, prave su zvijeri u krevetu.

Februar

Ove su osobe jako sklone avanturama. Iznimno su strastvene, ali tu ćete strast morati ozbiljno zaslužiti. Iako su s vremenom spremni na velike stvari, važno im je da se s partnerom emocionalno povežu. A upravo to povezivanje je kod njih dugotrajan proces na koji morate biti spremni.

Mart

Osobe rođene u martu obožavaju provoditi vrijeme u krevetu i u krevetu će biti onoliko koliko god im to dopušta ostatak života. Za njih je seks puno više od fizičkog ispoljavanja strasti, povezanost s partnerom im je jako bitna i oni intimnost podižu na neku posve novu razinu.

April

Ove su osobe veoma neovisne pa kada se upuste u vezu s nekim, u njoj daju cijele sebe. Seks s ovim osobama je super intenzivan i strastven, ali kada je gotovo, gotovo je. Oni možda u vezi izgaraju od strasti, ali jednako brzo izgori i njihova privlačnost koju osjećaju prema nekoj osobi.

Maj

Ovim je osobama najbitnije da im je seks ugodno iskustvo. Zaljubljeni su u sam seks i dok se god on odvija na svilenim plahtama, budite spremni na prave maratone uživanja.

Juni

Ove izrazito znatiželjne osobe spremne su isprobati sve moguće poze koje postoje te ostale začine koje će seks učiniti još intenzivnijim iskustvom. Volite li dirty talk, ovo je osoba za vas, a ako je sextanje i seks preko telefona nešto što vas privlači, ovo je vaša srodna duša.

Juli

Da bi se uopće dogodio seks s ovim osobama, one moraju osjećati emocionalnu povezanost. Njima je potrebno da se s partnerom osjećaju sigurnu, a jednom kada do toga dođe, nema toga što neće učiniti za partnera. Odlični su ljubavnici jer vole pružati zadovoljstvo partneru i treperiti oko njega.

Avgust

Ove su osobe razapete između dvije krajnosti – ili su ekstremno sebične, ili su ekstremno velikodušne. Ili će htjeti partneru osigurati apsolutno sve što poželi, ili će se jednostavno okrenuti i otići u krevet s nekim drugim. Mrze kad im se govori što da rade u krevetu i vole pokazivati svoje seksualne vještine.

Septembar

Ovo su jako strastvene osobe, ali uvijek nastoje kontrolirati svoje emocije, pa kada je seks u pitanju, potrebno je značajno vrijeme da se u potpunosti opuste. Možda u seks ne uskaču naglavce, ali kada namirišu emocionalnu povezanost, ne postoji ništa što za partnera neće učiniti.

Oktobar

Oni će vam nacrtati sve što vas s njima očekuje, upoznat će vas sa svim što možete očekivati i osjećajima koji će vas prožimati. Uživat će u cijelom procesu zavođenja i predigre i potrudit će se da to iskustvo potraje koliko god je potrebno. Ovim osobama možda nedostaje strasti, ali to sve nadoknađuju silnom pažnjom, šarmom i romantikom.

Novembar

Ove su osobe hodajuća definicija strastvenog seksa. One žele posjedovati svog partnera i žele da njihov partner posjeduje njih, te su spremne na sve kako bi to i postigle. U seksu će isprobati sve što se isprobati može, samo kako bi mogle reći da su nešto napravile.

Decembar

Osobe rođene u decembru jako su kreativne u krevetu. Vole izmišljati priče, igrice i razne uloge za sebe i partnera. Nerijetko je teško dublje se povezati s njima, ali zato je seks s njima svaki put zabavno iskustvo.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.