Život i zdravlje

Šta muškarce najviše privlači kod žena

21/06/2015

Kada je riječ o stvarima koje muškarce privlače kod žena, ove su najvažnije.

Stil

Muškarac neće primijetiti odgovara li ti torbica uz cipele i je li sve što imaš na sebi po posljednjoj modi, ali to ne znači da ne primjećuju stil. Način na koji se nosiš, način na koji hodaš, kosa i ženstvenost koja je ili nije u tebi… sve su ovo stvari koje im zapinju za oko.

Pristupačnost

Nasmijana žena koja djeluje kao da joj se može prići uvijek će privući puno više muškaraca od one koja djeluje hladno i nezainteresirano. Sramežljive žene s ovim imaju najviše problema jer često djeluju hladno, a zapravo su samo povučene.

Nezavisnost

Na ženi koja ne ovisi o nekome se tačno vidi razlika, a muškarci je itekako primjećuju. Žena koja stavom pokazuje da ne ovisi o tuđem odobravanju, mišljenju ili finansijskoj potpori možda će odbiti slabiće, ali pravi muškarci padaju upravo na takve.

Misterioznost

Ako sve otkriješ odjednom, bit ćeš manje privlačna nego ako uspiješ zadržati malo misterioznosti. Muškarci vole otkrivati stvari, a uvijek će ih više privući žena koja za njih nije otvorena knjiga.

Ne žele sve na pladnju

Žena koja odmah spava s muškarcem ne radi ništa loše, ali muškarac će prije izgubiti interes ako je sve odmah dobio na pladnju. Žene koje muškarci trebaju loviti su uvijek nekako privlačnije jer zadržavaju moć u svojim rukama.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.