Život i zdravlje

Šta muškarci žele da im žene kažu bez okolišanja

11/07/2015

Do sada si već naučila da ti partner ne može čitati misli.

Ostavljanje da pogađa kako se osjećaš, gotovo nikad ne završi dobro. Upravo zato, postoje stvari koje muškarci žele da im otvoreno kažemo.

1. Šta nije u redu

Apsolutni broj jedan je široko poznata situacija u kojoj on zna da si ljuta na njega, ali nema pojma zašto, a onda slijedi ona još poznatija rečenica “nije mi ništa”. On mora tačno znati što je krivo napravio, inače uzalud vam trud svirači. Također, on želi znati kad si ljuta općenito, jer ne voli odugovlačenje i nepotrebne drame.

2. Kakav poklon želiš

Možda misliš da će to uništiti cijelo tvoje uzbuđenje oko poklona, ali uvijek se sjeti što bi sve mogla dobiti od svog muškarca za rođendan ili godišnjicu. Gotovo niti jedan ne može samostalno izabrati bolji poklon od tebe same. I on želi da mu kažeš svoje želje, jer ne voli prodavnice, a šoping centri su mu još jedan dodatni krug pakla.

3. Kakvi su ti životni planovi

Odmah da naglasimo, to ne znači da na prvom sastanku održiš prezentaciju o tome kad bi htjela djecu, a kad unuke, ali nakon nekog vremena, on želi znati u kojem smjeru ide vaša veza. Ako želite različite stvari, bolje to saznati prije, nego kasnije.

4. Šta voliš u krevetu

Stvar je jednostavna – ako glumiš da ti je nešto dobro, a nije, on će to ponavljati. Ko smo mi? Žene. Želimo li to? Ne želimo. Hoćemo li mu ubuduće reći što bi htjele isprobati i kako? Definitivno, na obostrano zadovoljstvo.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.