Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Šta omiljena poza u seksu govori o vama

Stručnjaci otkrivaju da omiljena poza u seksu može mnogo toga otkriti o karakteru neke osobe.

Odostraga (doggy) – u krevetu mu je omiljeni pogled na vas odostraga. Drugim riječima, ovaj muškarac je više pastuh, nego metroseksualac. Voli svoje dlakavo poprsje, ponekad se seksa u čarapama i ponekad zna temperamentno reagirati. Spreman je na sve, bez obzira radi li se o kampiranju u divljini ili raftingu na divljoj rijeci, prenosi Metro portal.

Misionarski položaj – radi u gradskoj ili državnoj upravi, možda i za vladu. Tokom dana nosi odijelo i kravatu, dok vikendima igra golf. Jednom je dobio kaznu za prebrzu vožnju, i to je prvi i posljednji put da je prekršio zakon. Nije izgubio nevinost do 20 i neke i to je samo zato što su njegovi cimeri unajmili striptizetu. On voli igrati po pravilima. Voli vas gledati u oči i seksati se uvijek u isto vrijeme.

Na sve strane – pokušava li se hrvati s vama ili voditi ljubav? S ovim muškarcem niste nikad sigurni. Fizički i mentalno bliži je nekom hrvaču, opsjednut je svojim tijelom ali nesiguran u intelekt. Stoga će vam pokazivati svaku moguću pozu s ove planete kako bi vas impresionirao. Pozitivno je što će te s njim probati neke stvari koje niste prije, no pazite da se ne povrijedite.

Stručnjak za tantrički seks – upoznali ste ga na tečaju joge. Dezodorans nije stavio na sebe od 1993. Nosi konjski rep. Nije zainteresiran za divlji seks, već želi da poveže svoju psihičku i seksualnu energiju s vašom aurom, a jedini način na koji to može učiniti jest da stavi svoj lingam u vaš yoni. Odličan je u krevetu, no loše je to što kasnije nećete moći ništa pojesti, osim pšenićnih klica i tofua. S njim se nikad ne radi samo o seksu, već o svetom spiritualnom braku, što nekim ženama može biti naporno.

Vi na njemu – ovaj muškarac je lijen. Nema posao, ne trenira ništa, a zadnji put kad mu je stan bio čist, jest kada ste ga vi očistili. Toliko je nemotiviran tokom seksa, da je jedina stvar koja stoji uspravno njegov falus. Morat ćete se popeti na njega i glumiti kaubojku inače ništa od zabave. Inicijativu će prepustiti vama i bit ćete šef, no možda biste ipak htjeli muškarca pored sebe?