Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Život i zdravlje

Šta se desilo sa anoreksičnom glumicom čiji je izgled zapanjio svijet?

04/06/2015

Rachael Farrokh (37) bori se sa teškim poremaćejem u ishrani više od deset godina, a zbog anoreksije je spala na zastršujućih 19 kilograma.

Ona je nedavno snimila video u kome je preklinjala za pomoć tvrdeći da joj je to jedina šansa za život.

[quote_box_left]Ona je u svom novom videu koji je snimila i objavila na YouTubeu ispričala da je skupila skoro 200.000 dolara, a sa tim novcem će moći da plati liječenje u specijalizovanoj klinici u Kaliforniji[/quote_box_left]

Iako je u posljednjih deset godina bila više puta hospitalizovana, u ovom stadijumu nijedna klinika više ne može da joj pomogne jer ima veoma male šanse da preživi.

Rachael sada ima dobre vijesti jer su joj mnogi ljudi dobre volje donirali novac kako bi joj pomogli.

Ona je u svom novom videu koji je snimila i objavila na YouTubeu ispričala da je skupila skoro 200.000 dolara, a sa tim novcem će moći da plati liječenje u specijalizovanoj klinici u Kaliforniji.

– Želim da se zahvalim svima koji su mi pomogli, sada zaista imam novu šansu za život. Ono što ste učinili za mene je nevjerovatno! Već sam razgovarala sa doktorima i spremni su da me prime na liječenje. Kako trenutno nisam sposobna da se krećem, dobiću i poseban tretman i specijalan tim koji će brinuti o meni tokom liječenja. Ovo će biti dugo putovanje, a moj oporavak bi mogao da potraje i do pet godina. Ipak, znam da ću uspjeti i to zahvaljujući vama – kazala je Rachael u potresnom videu.

Nakon što povrati snagu, počet će liječenje u dnevnoj bolnici Denverske klinike za poremećaje u ishrani.

Ona je uspela da prikupi i više novca nego što joj je potrebno za lečenje i istakla da će od ostatka sredstava pomoći i drugim ljudima koji se nalaze u sličnoj situaciji.

Komentari

1 Comment

  1. Edin

    04/06/2015 at 10:49

    Ovo je ono što su izgled žene sveli na br.1 i to na način da ne smije biti debela..evo rezultata.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.