Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Amelia Anisovič

Šta se desilo sa djevojčicom koja je ganula cijeli svijet pjesmom u skloništu u Kijevu

djevojcica

Nedugo zatim, mala Ukrajinka Amelia Anisovič ganula je cijeli svijet jer je njen video postao viralan, a nedavno je oduševila i publiku na takmičenju velških horova

Ukrajinska djevojčica ganula je cijeli svijet kada je osvanuo video iz skloništa kako pjeva pjesmu iz crtanog filma “Frozen” – Let it go.

Desetak dana od početka bombardovanja Kijeva, svi su u skloništu od bombi šutili dok je ona je pjevala vrlo emotivnu pjesmu “Let it go” iz crtanog filma “Frozen”. Dok je pjevala, odrasli su je slušali i upijali.

Srećom, uspjela je pobjeći sa bakom i bratom u Poljsku.

Nedugo zatim, mala Ukrajinka Amelia Anisovič ganula je cijeli svijet jer je njen video postao viralan, a nedavno je oduševila i publiku na takmičenju velških horova.

Sedmogodišnja djevojčica nastupila je na godišnjem horskom takmičenju, te je pored “Let it go” otpjevala i ukrajinsku himnu. Publika je stala na noge i čestitala joj gromoglasnim aplauzom, a mala nasmijana Amelia im je pokazala podignuti palac.

Nedavno je dala i intervju za BBC u kojem se zahvalila svima na komplimentima.

“Hvala vam što vam se svidjelo moje pjevanje. Svaki dan vježbam, ujutru, popodne i uveče. Vježbam, zato je tako dobro ispalo. Uvijek sam sanjala da pjevam”, izjavila je djevojčica za BBC.