Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Život i zdravlje

Šta sve može da radi najskuplji vibrator na svijetu?

30/05/2015

Cijene vibratora prilično variraju. Možete naći neke jednostavne za 50-ak KM, dok će vas malo bolji primjerak koštati između 100 i 250 KM. Ali ako se želite ozbiljno počastiti, možete potrošiti bez problema i više od 2.000 KM.

Iako je rijetkima jasno zašto bi iko toliko uložio u vibrator, očito potražnja postoji. A sigurno će se isto tako naći i onih koji će biti spremni odvojiti čak 18.000 dolara za najskuplji vibrator na svijetu.

72df3406cf98ef5aa3c1738afce3f67f

Zahvaljujući firmi Coco de Mer iz Londona, oni koji žele moći će uživati u ovoj skupocjenosti koja je ime dobila po ljubavnici Charlesa II, Nell Gwyn. Nell Please Seed (ili Nellino sjeme užitka), prema riječima kreatora, pravi je predmet vještine. Tačnije “za one koji ne mogu staviti cijenu na užitak, Nell je nova definicija elegantne dekadencije”. Pa ipak, Coco de Mer je uspio nekako doći do određene svote.

Nalik drugim vibratorima koji su dizajnirani tako da se ‘zakače’ na jednom mjestu na tijelu, ono što čini Nell drugačijim jest činjenica da je uvučen u ploču od 18-karatnog zlata. Da, u ploču, što znači da čak i nije cijeli vibrator od zlata.

Uz pet različitih postavki vibriranja koje ćete “otkriti i obožavati, a koje vam nude bezgranične mogućnosti ugodnog eksperimentiranja”, Nell dolazi u “ručno obrađenoj drvenoj kutiji sa zlatnim detaljima”, te se može zaključati. Svejedno, i dalje nam se čini pretjerano skupo.

Opis vibratora završava riječima da ako nekome poklonite Nell odat ćete im “ultimativni dokaz požude”. Drugim riječima, pokazat ćete im da vam je bankovni račun prilično dobro opskrbljen, piše Bustle.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.