Šta vam muškarac zaista poručuje SMS porukama

zena aplikacija glow

Pisanje poruka jedan je od najučestalijih oblika komunikacije današnjice. SMS poruke u praktične jer nam olakšavaju posao, ali su isto tako štetne za vezu jer zbog njih izbjegavamo razgovore uživo, pa nije ni čudo da ne možemo dešifrirati njegove osjećaje preko smajlijeva i slova na ekranu. 6 pokazatelja vam može skrenuti pažnju na to šta se zaista muškarac poručuje SMS porukama, kao i zbog čega na primjer on nikada ne šalje prvi poruke, već samo odgovara na njih.

Javlja se samo kad želi zadovoljiti svoje seksualne potrebe
Muškarac koji od vas želi samo seks izbjegavaće duge poruke u kojima bi mogao reći nešto više o sebi. Ako vas nasmije ili s vama podijeli nešto lično, vjeruje da biste mogle pomisliti kako mu je stalo do vas čak i kad niste zajedno u krevetu.

Želi instant vezu
Muškarac koji se konstantno javlja tokom cijeloga dana i obavještava vas o najmanjim pojedinostima koje mu se trenutno događaju vjeroatno očajnički želi vezu. Možda misli da će vam se više svidjeti ako svakih deset minuta vidite njegovo ime na telefonu.

Želi da razgovara u četiri oka
S obzirom na to da žene vole komunicirati putem bilo kojeg medija, veza s muškarcem koji će vam “reći nešto poslije” ili u “četiri oka” može biti vrlo frustrirajuća. Vjerovali ili ne, ima puno muškaraca koji jednostavno ne žele da se dopisuju, pa će vas prije nazvati ili se s vama vidjeti uživo. Morate priznati da je komunikacija licem u lice najbolja, pogotovo kad su bitne stvari u pitanju, stoga takvog muškarca nemojte pustiti tako lako.

Hrpa poruka, a nakon toga muk
Ova vrsta muškarca s vremena na vrijeme obasipaće vas porukama, pa na određeno vrijeme nestati kao da je “u zemlju propao”. To je zato što takvima treba samo ženska pažnja. To je krajnje nezrelo i narcisoidno, ali ništa strano i čudno.

Nepristojne poruke
Šalje vam hrpu seksi poruka i više niste sigurne želi li vezu s vama ili samo seks? To što je vaš dečko napaljen ne znači da s vama želi biti samo kad je raspoložen za malo akcije. Obratite pažnju na ostatak razgovora, ako se ponovno pretvori u bezbrižno dopisivanje, onda mu nije svejedno, ali ako uvijek završi sa seksualnom izjavom, radi se o muškarcu kojem vi predstavljate samo povremenu zabavu.

On samo odgovara, a nikad ne započinje
Ovakav će vas muškarac najviše zbuniti, jer ne možete shvatiti zašto vam se nikad ne javi prvi, a kada se vi javite njemu zgleda kao da je jedva dočekao. Radi se o tome da mu se sviđate i da s vama voli provoditi vrijeme, ali nije siguran želi li vezu s vama.