Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Šta vaši seksualni fetiši govore o vama?

par-krevet

Otkrijte šta vaš nestašluk u spavaćoj sobi otkriva o vama i vašoj ličnosti.

Ukoliko volite S&M i vezivanje

“Ovaj fetiš predstavlja igranje sa kontrolom i eksperimentisanje sa onim što vas dovodi u stanje bez kontrole ili nasuprot tome stanju dominacije”, kaže seksolog Nichi Hodgson. “Ne radi se o nasilju ili želji da budete povrijeđeni ili da nekoga povrijedite, već je više u pitanju seksualni ekstremni sport”, dodaje Hodgson.

Ukoliko volite da budete potčinjeni, možda vam treba predah od toga da stalno budete vođa u spavaćoj sobi. Potčinjenost je teža za ljude zato što zahtjeva kompletno povjerenje i opuštenost sa partnerom, nešto na čemu bi trebalo da radite van spavaće sobe.

Ukoliko volite stopala

Ovaj fetiš je veoma čest. “Fetiš obožavanja stopala nije čudan kako izgleda; postoji naučno objašnjenje koje sugeriše da se ovo dešava zato što se regije u mozgu, koje su povezane sa stopalima i genitalijama nalaze jedna do druge”, kaže Hodgson.

Vaša stopala su moćni senzori, a zapravo skoro svaki nerv u vašem cijelom tijelu može biti pogođen vršenjem pritiska na različite dijelove stopala. Ukoliko volite da masirate stopala, u stvari volite da pružate drugima zadovoljstvo ili da ih učinite srećnim ili da posmatrate kako tijelo vašeg partnera reaguje kada je dodirujete.

Ukoliko volite zadnjicu i grudi

Različiti dijelovi tijela mogu da imaju različita značenja za različite ljude, Vi ste možda opsjednuti zadnjicom vaše djevojke, dok je vaš drug više tip koji voli grudi.
Ovo jednostavno znači da više preferirate određeni dio na tijelu vaše djevojke i da vas on posebno uzbuđuje.

ukoliko volite da je pljesnete po guzi (ili ona vas)

Pljeskanje po guzi je učestalo i za muškarce i žene i to iz dobrog razloga. Dio vaše zadnjice koji se spaja sa leđima se smatra erogenom zonom i kada osjetite iznenadnu senzaciju (pljeskanje), stimulišete uzbuđenje.

“Ovde se radi o naletu endorfina i igri moći”, kaže Hodgson.

Ukoliko volite seks u javnosti

Ko ne voli element iznenađenja? Ukoliko volite da budete nestašni u javnosti, u stvari čeznete za avanturom i izlaskom iz rutine, a mogućnost da budete uhvaćeni u ljubavnoj akciji pumpa adrenalin u vašem tijelu i čini vas još više uzbuđenim.