Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Šta znače vaši seksualni snovi

seks

Snovi o seksu mogu biti genijalni, ali i stresni, a ako je vjerovati istraživanjima 8 posto naših snova ima seksualnu notu.

Kako bi vam pomogli objasniti što se događa kada se u vaš san uplete neobično seksualno iskustvu, donosimo objašnjenja što najčešći seksualni snovi znače.

Veliki O
Prema analitičarima, sanjate li orgazam ili ga doživite u snu može predstavljati sretan završetak neke priče, ali isto tako može značiti da ste pod velikim pritiskom, stoga ne sanjajte orgazme nego ih doživite, poručuje Lauri Loewenberg, stručnjakinja za snove za cosmopolitan.com.

Vruća zabranjena veza
Loewenberg smatra da ako sanjate odnos s muškarcem koji vam nije najdraža osoba u stvarnom životu, možda i radite nešto svjesno što vam odvlači pažnju od vašeg partnera. Osjećate li se loše nakon što se probudite, znači da vam savjest nije mirna…

Sanjate uvijek isti odnos
Sanjate li stalno isti san, u smislu seksualnog odnosa, prema stranici DreamMoods.com, to može značiti da ste vrlo stabilna osoba koja je sebe u potpunosti prihvatila. Ako sanjate ovakve snove, ustvari sebi pokazujete koliko se volite.

Seks s bivšim
Na posljetku, seks s bivšim je najčešća vrsta seksi snova. Ako ste započeli novu vezu, možda ćete se osjećati posramljeno ili se propitivati: Koga zapravo želite: sadašnjeg ili bivšeg? Ako vas je u snu partner uhvatio in flagranti s bivšim, onda vjerovatno još gajite nekakve osjećaje prema njemu Ako je vaš preljub ostao neotkriven, moguće je da se samo prisjećate ugode ili naslade koju ste nekada okusili.

Kolega u snovima
Priznajte, baš je zabavno ići u ured nakon što ste sanjali vrući seks s kolegom. Ako niste u njega zaljubljeni, san može značiti da biste s njim trebali blisko surađivati, učiti od njega…

Seks sa šefom
Ne može biti neugodnije od ove situacije – no ova vrsta sna ne znači da bi se s njim trebali upustiti u aferu, nego označava njegovu poziciju u firmi, a vama poručuje da biste trebali napraviti potrebne korake prema napretku.

Ako niste znali, već 5 minuta nakon buđenja polovinu snova zaboravljamo, nakon deset minuta 90 posto ih je zaboravljeno, pa ako želite analizirati svoje snove, zapišite ih odmah nakon buđenja.