Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Život i zdravlje

Šta znakovi traži u ljubavi: S Ovnovima budite direktni, s Ribama pažljivi

29/05/2015

Svaki znak Zodijaka ima specifične karakterne crte, želje i odnos prema životu i ljudima. Takođe, svaki znak ima jednu stvar koja iskače u prioritetima kad su ljubavni odnosi u pitanju. Da li je to vjernost, komunikacija ili iskrenost, provjerite u tekstu.

Evo šta svaki znak traži u ljubavi:

OVAN

Voli otvorene i direktne partnere i ljubavnike, ne voli igrice i ne voli da čeka. To je i razlog zašto im nestrpljivost i nedostatak spontanosti može potpuno da uništi vezu. Najteže će im pasti ako shvate da partner nešto skriva od njih. Zato poslušajte savjet, budite direktni i recite Ovnu šta mislite.

BIK

Znaku Bika najvažnija je nježnost i prefinjenost. Želite li da pokažete Biku ljubav, učinite to bez vulgarnosti, nepristojnosti ili grubosti. Ovaj znak najviše drži do estetike, uz Vagu.

BLIZANCI

Ovom znaku najvažnija stvar u vezi je – komunikacija. Ako ne živite zajedno i ako se ne viđate svaki dan, telefonski poziv, mejl ili SMS poruka bit će dovoljna da Blizanac zna da ste zainteresovani. Ako niste u stalnom kontaktu, to može da bude pogubno za vezu. Osim reijčima, komunicirajte i djelima.

RAK

Kao pravi porodični ljudi, Rakovi žele da se osjećaju zaštićeno, ali i da i oni imaju ulogu zaštitnika. U njima to stvara osjećaj sigurnosti iz koje će se razviti duboka ljubav. Vjernost, povjerenje, osećaj sigurnosti i zaštite u zagrljaju voljene osobe za Raka je najplemenitiji osjećaj.

LAV

Lava ćete prepoznati i po dječijoj zaigranosti koja im je jako važna. Oni su poput zaigranih beba lavića. Ali da bi Lav bio toliko zaigran, nježan i iskren, treba ga pustiti da osjeća nesputano i slobodno. Iz takvog okruženja kod njega će proizaći strast i ljubav.

DJEVICA

Djevice u ljubavi kod partnera prvenstveno traže dobrotu i spremnost na pomaganje. Ako ste hladni teško ćete osvojiti srce Device. S druge strane, Djevice će se potpuno predati osobi ako vide da je nježna prema slabijima od sebe, mlađima ili starijima, ljudima kojima je potrebna pomoć u bilo kojem smislu, ili životinjama.

VAGA

Vage u svemu traže ravnotežu, mir, sklad… Upravo im to treba i u odnosima. Zato njihov partner mora da bude prilagodljiv. Vage cijene trud i ako vide da pokušavate da se prilagodite, oprostiće svaku grešku.

ŠKORPIJA

Škorpije bez iskrenosti i poštenja se osjećaju isprazno i izdano. Jako im je važan seks, a to ništa ne znači bez otvorenog odnosa. Takođe im je bitno da partner zna da čuva tajnu za sebe i da ne priča svima naokolo detalje o njihovom odnosu.

STRIJELAC

Strijelcii vole materijalne poklone, iskazivanje ljubavi, davanje i primanje koje se vidi. Od partnera traže da im povremeno dozvoli da budu u centru pažnje. Dobar seks je, naravno, obavezan.

JARAC

Poštovanje, radna etika održava Jarca u životu, a važna mu je i ljubav. Emotivna predanost je nešto što zahtijeva od partnera. Nemojte da ga uzimate zdravo za gotovo, a ponekad i previše pohvala može da doživi kao nešto uvredljivo.

VODOLIJA

Vodolije jako vole da eksperimentišu, a bez avanture ne mogu da zamisle život. Bez pravednosti i otvorenosti za nove ideje takođe ne mogu da opstanu.

RIBE

Najnježniji i najosetljiviji znak su Ribe. Njihovi partneri moraju uvijek da paze da im ne povrijede osjećanja. Ribe traže partnera koji je osjećajan i empatičan.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.