Život i zdravlje

Strijelac i Škorpija su najgori likovi u Zodijaku

15/10/2015

Svi mi imamo svoje vrline i o njima rado govorimo, a posebno volimo da čujemo kada drugi tako govore. Međutim, niko nije savršen, a posebno ova dva Zodijaka.

[yuzo_related]

Strijelac

Ovo je najveća alapača u horoskopu, zna sve o svakome. Oni su u iskreni i otvoreni do te mjere da ponekad postaju i netaktični i uvredljivi. Strijelčevi znaju sve o svemu i svakome. Ako se ne radi o nečemu novom i uzbudljivom, Strijelcu će vjerovatno biti dosadno. Prijateljstvo Strijelca je otvoreno i iskreno i mnogi mu zamjeraju da nije dovoljno taktičan, ali je njegovo srce neiskvareno. Kod njega je prekratak put od onoga što misli do onoga što kaže. Uvijek je u potrazi za uzbuđenjima, te mu ozbiljni i nervozni ljudi koji se plaše od promjena nisu baš najbolji prijatelji. Veoma su samosvjesni i uvijek misle daleko unaprijed, zbog čega ne mogu da razumiju običan svakodnevni život, kojem se često rugaju, a ponekad u tome znaju i da pretjeraju.

Škorpija

Naizgled mirna, a tempirana bomba i samo vreba svoju žrtvu i čeka svoj okidač, ona je najotrovniji znak i pun osvete, pazite se!

Mrzim sve i mrzim sebe! Ovako prkosno i puna osvete jedna Škorpija živi, izazivajući sudbinu i sebe sve vrijeme. Naizgled mirna, a tempirana bomba i samo vreba svoju žrtvu i čeka svoj okidač! I ne voli sebe poražena neuspjehom i nestrpljiva da konačno pogleda smrti u lice – dojadilo joj da živi u strahu i tako čačka ona čačka, izaziva Bogove, ljude, sve što joj na put stane i prkosna sama prema sebi, ne vidi koliko pati, da i svoju majku mrzi, život uopšte i postojanje. Jedino što joj je ostalo je da pokuša da sruši sebe i sa sobom povuče što više drugih. Zašto ne bih varala i rušila i skrnavila svetinju kad sama sebi nisam sveta i ko je bilo ko da mi kaže?

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.