Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Stvari koje momci žele u krevetu, ali to nikada neće reći djevojci

par-krevet

Šta momci zapravo žele u krevetu? Ovih 7 stvari:

1. Pravljenje prvog koraka
Ništa ne može da otkrije koliko ga želite nego nagli zagrljaj i poljubac. A dalje znate gdje to vodi… Dakle, preuzmite incijativu.

2. Priuštite mu užitak
Da li volite kada nešto dobijete, a da niste ni pitali? Dakle, ni momci se ne razlikuju po tome od vas. Zato vam savjetujemo da odaberete njegova omiljena mjesta za seks i koristite male trikove u krevetu (koje on obožava).

3. Seksi garderoba
Odaberite specijalan outfit za veče, kome on neće moći da odoli. Fokusirajte se na boje koje on voli, i naravno uskladite dobar veš sa cjelokupnim stajlingom.

4. Uzdasi
Koliko god vam ovo bilo pomalo neprijatno, ako mu priuštite seksi uzdahe budite sigurni da će vaše igrice u krevetu dostići viši nivo. Otvoreno mu recite šta želite i šta vam se sviđa. Bonus: Priuštote mu dirty talk.

5. Zaboravite na krevet i pronađite novo mjesto
Znamo da pričamo o stvarima koje momci žele u krevetu, ali hej ko kaže da je za dobar seks potreban dobar krevet? Pronađite neko drugo mjesto u kući i naravno – uključite nove poze. Veoma hrabri parovi mogu slobodno da isprobaju seks i van kuće!

6. Običan seks
Ako ste zaljubljeni, sigurni smo da uživate u vođenju ljubavi sa svojim partnerom. Ali ponekad običan seks, u kojem ćete zadovoljiti sve svoje potrebe je ono što vam treba. Nemojte nikada da zaboravite na svoje najdublje tjelesne želje! A vjerujte da će mu se svidjeti i ova vaša nova uloga….

7. Romantičan seks
Možda će vam ovo na prvi pogled djelovati šokantno, ali većina momaka povremeno voli da napravi pravu romantičnu atmosferu. Ruže u spavaćoj sobi, vino i mirisne svijeće, sa dugim poljupcima i zagrljajima će vas još više zbližiti.