Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Život i zdravlje

Stvari koje morate da znate o nekome sa kim planirate seks

28/12/2015

Prije nego što spavate s nekom osobom trebalo bi da joj postavite nekoliko pitanja. Zapravo bolje je za vas da znate o toj osobi ove stvari, nego da se posle kajete.

1. Da li se testirao na HIV ili druge polno prenosive bolesti

Može da zvuči čudno, ali neprijatna konverzacija je bolje rješenje nego život sa neizlečivom bolešću do kraja života. Ako ima neku spolno prenosivu bolest dobro je da to znate pre nego što odlučite da li ćete da spavate sa njim.

2. Da li se viđa s nekim

Treba da znaš da li te smatra svojom djevojkom ili spava s kim stigne. Ne pretpostavljaj da je to što se dešava između vas ozbiljno. Moraš da pitaš.

3. Da li su mu sve koze na broju

[yuzo_related]

Ovo možda zvuči blesavo, ali ima smisla. Bitno je da ga testiraš tako što ćeš ga isprovocirati. Ako ima agresivne navike onda će ga tvoje peckanje izbaciti iz takta. Ako je opasno biti u njegovoj blizini, bolje da to znaš od samog starta čisto da bi mogla da smisliš izlaznu strategiju.

4. Voli li svoj posao

Ovo je osnovna stvar koju bi trebalo da znaš o muškarcu sa kojim namjeravaš da se kresneš. Ako se jedno prema drugom ponašate kao stranci seks može da bude čudan i neprijatan.

5. Šta očekuje

Ovo je pitanje koje treba prvenstveno da postaviš sebi. Zapitaj se šta očekuješ od njega. Skontaj da li želiš samo usputni seks ili vezu.

6. Da li je ok da se više nikad ne vidite

Evo još jednog pitanja za tebe. Na kraju krajeva neki muškarci znaju jednostavno da odu nakon što dobiju ono što su htjeli. Ako to i ovaj tvoj uradi, da li ćeš biti ok sa tim? Ako misliš da je odgovor ne, onda je bolje da pričekaš s odlukom o seksu s njim.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.