Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Stvari koje muškarac odmah primijeti kod žene za vrijeme seksa

seks

Žene vide i primijete sve one sitnice na muškarcu i oko njega.

Ali nisu ni muškarci u zaostatku za ženama, posebno kada dođe trenutak za seks.

Muškarci neće primijetiti ako ste baš danas obojili kosu i imate uraslu dlaku na nozi, ali zato će gotovo uvijek primijetiti ovo…

Vašu inicijativu

Muškarcima će se dobro urezati u pamćenje slika da ste vi za nešto preuzeli inicijativu. I da ste ga “roštiljali po krevetu”. Ako samo očekujete da muškarac nešto napravi ostavit ćete dojam da uopće niste zainteresirane.

Pokrete…

Nastavno na inicijativu…Način na koji se krećete i kakve imate pokrete…Ako ste poput gazele, naravno da će to primijetiti. Baš kao i ako ste ukočeni. Pazite na to kakvu ćete sliku odaslati svojim pokretima jer to može lako utjecati na daljnji tok odnosa..

Oči

Gdje gledate za vrijeme seksa? U njegove oči i tijelo ili u zid? Budite svjesne toga gdje su vaše oči uperene kako ne biste odaslale pogrešne signale nezainteresiranosti ili nečeg drugog…

Seksi donje rublje

Ako ste zbog njega ispod casual outfita navukli neki komad seksi donjeg rublja, muškarac će to svakako primijetiti. I bit će ponosan što ste ga odlučili “tako počastiti”. Osim ako se niste depilirali…To je još jedna od stvari koja će mu odmah upasti u oko, a seksi donje rublje baciti u sasvim neki drugi plan..