Život i zdravlje

dvostruki život

Supruga slavnog fudbalera: Nakon 25 godina braka saznala da ima dvoje djece s drugom

20/10/2020

Jedini je muškarac kojeg sam voljela u životu, a bio je tako okrutan prema meni, izjavila je Sandra, koja je upoznala nogometaša kada su imali samo 14 godina

Bivša supruga bivše francuske nogometne zvijezde Patricea Evre, 39-godišnja Sandra otkrila je medijima detalje o njegovom tajnom ljubavnom životu koji je vodio njoj iza leđa kada su bili u braku, a koji su sada sve ostavili u šoku jer zvuče kao neka sapunica.

Naime, nakon što je prije sedam dana u intervjuu za The Sun ispričala kako ju bivši kapiten Manchester Uniteda varao s manekenkom, Sandra je saznala da se prije nekoliko godina tajno nalazio s 32-godišnjom doktoricom Gabriellom Birley u Las Vegasu te s njom dobio i dvoje djece.

Patrice i Gabrielle tada su uspjeli sakriti svoju ljubavnu aferu i uprkos tome što je on bio u braku sa Sandrom, s kojom također ima dvoje djece, nastavili su se viđati i nakon povratka u Veliku Britaniju.

The Sun prenosi kako je Gabriella čak bila i na Svjetskom prvenstvu u nogometu u Brazilu 2014. godine kako bi gledala Evru dok igra, a sa sobom je povela sestru Rebeccu i majku Mariju. Naravno, tamo je bila i Sandra kako bi bodrila svog supruga, u kojeg nije nimalo sumnjala.

No, ona je ovih dana otkrila da se razvodi od Patricea nakon 25 godina braka. On je još u januaru ove godine napustio njihov porodični dom u Parizu zbog posla za Sky Sports i već živi s manekenkom 25-godišnjom Margaux Alexandrom.

Patrice Evra i njegova nova djevojka

Patrice Evra i njegova nova djevojka

Sandra je izjavila da je to saznala tek kada je njegova nova mlađahna djevojka na društvenim mrežama objavila fotorgafije iz njegova londonskog doma.

“Patrice je jedini muškarac kojeg sam voljela u životu, a bio je tako okrutan prema meni”, izjavila je Sandra, koja je upoznala nogometaša kada su imali samo 14 godina.

Sandra ništa nije sumnjala

Sandra ništa nije sumnjala

“Sandra je shrvana. Vodio je dvostruki život i godinama bio izdajnik. Njena djeca imaju polubrata i polusestru, treba to podnijeti”, izjavio je izvor blizak porodici.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.