Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Supruga slavnog skijaša progovorila o smrti 19-mjesečne kćerke (FOTO)

BECK MILLER
Kćerkica Emilie imala je samo 19 mjeseci kada je izgubila život

Supruga Bodea Millera, Morgan Beck Miller, ne želi da ijedan roditelj osjeti bol kroz koju su prošli ona i suprug nakon što im se 19-mjesečna kćerka utopila u bazenu u dvorištu.

Majka dvoje djece objavila je fotografiju kćeri Emeline Grier.

Podijelila je i srcedrapajuću poruku kako bi apelovala na druge roditelje da se više informišu o prevenciji utapanja, nego o temama poput organske hrane ili koliko vremena djeca provode pred ekranima.

“Prošlo je 37 dana otkad sam držala svoju djevojčicu. Molim se Bogu da niti jedan roditelj ne osjeti ovakvu bol. Moje srce je uz Nicole Hughes s kojom koračam kroz ovo putovanje”, napisala je i označila mamu čije se dijete također utopilo.

“Molim vas pročitajte ovo. Utapanje je vodeći uzrok smrti djece u dobi od 1 do 4 godine. Razgovaramo o cijepljenju, autosjedalicama, organskoj hrani, vremenu pred televizorom i tako dalje. Ali rizik broj jedan za živote vaše djece je tihi ubica”, dodala je.

“Potrebne su sekunde. Molim vas, podijelite ovo i podignimo svijest. To je prvi korak u prevenciji ovakvih tragedija.”

Početkom juna malena Emeline se utopila u bazenu u Kaliforniji. Radnici hitne pomoći su brzo stigli u kuću prijatelja u kojoj su odmarali Millerovi te je oživljavali na putu do bolnice, no tamo je ubrzo preminula.

Tuesday’s got her like…

Objavu dijeli Morgan Miller (@morganebeck)

Slavni skijaš i njegova supruga su u braku od 2012. godine i uz Emeline imaju još jedno dijete. Nedugo prije ove užasne tragedije, objavili su kako čekaju treće dijete.

It's that time of year again! #DerbyTime @kentuckyderby @millerbode

Objavu dijeli Morgan Miller (@morganebeck)

Happy 1st Birthday to my baby girl!

Objavu dijeli Morgan Miller (@morganebeck)

Checking out baby with my other baby ? @ocmidwifery

Objavu dijeli Morgan Miller (@morganebeck)