Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Suzana Mančić prošla je kroz pakao koji mnogi ne bi preživjeli

suzana mancici

Bivša loto djevojka Suzana Mančić (60) progovorila je nakon dugo godina o tragedijama koje je preživjela. Naime, tri je puta izgubila dijete, a liječnici su joj rekli kako je riječ o dječacima.

– Prvu bebu izgubila sam odmah na početku, u trećem mjesecu trudnoće. Tada se ispostavilo da imam dvorogu matericu. Kada sam zatrudnila drugi put, u drugom mjesecu sam doživjela komplikacije i liječnik je izvršio kiretažu – rekla je za beogradski magazin Hello.

Najbolnije je bilo ono što se desilo kasnije. Probudila se u lokvi krvi tri noći nakon obavljene kiretaže. Završila je kod drugog liječnika koji ju je pitao je li prekinula trudnoću.

– Rekla sam da jesam, u Evropi, u bolnici. Tada je okrenuo ekran prema meni i pokazao netaknuti plod, a ja sam odskočila od stola i suze su mi krenule. Imala sam blizanačku trudnoću i drugi plod je preživio kiretažu – priča bivša voditeljica.

Nažalost, dijete je izgubila u četvrtom mjesecu u strašni mukama.
Posljednju bebu izgubila je u šestom mjesecu trudnoće.

– Tada sam se porodila, a dijete nije preživjelo. Najstrašnije je bilo kada su mi donijeli da potpišem smrtovnicu – govori Mančić.

Prisjetila se stalnog straha i šoka kojeg je godinama proživaljavala.

– To je za mene bilo nešto nepojmljivo, da ja, koja sam oduvijek bila zdrava mlada žena, izgubim bebu prvi, pa drugi, a onda i treći put.

Bush me pred mužem zgrabio za stražnjicu (FOTO)