Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

peto izdanje

Sve spremno za Run vikend u Banjoj Luci

279549997_1714837468863807_1637672468447957774_n

Učesnike očekuju bogati startni paketi, najzelenija i najbrža staza u BiH sa zvaničnim sertifikatom AIMSA-a, ali i jedinstven nagradni fond

Sve je spremno za eksploziju zabave i sporta u Banjaluci! Peti “Vivia Run&More Weekend” festival od 6. do 8. maja okupit će elitne trkače i rekreativce sa svih kontinenata. Jedinstven festivalski koncept u Evropi ponudit će sve boje zabave za sve generacije. Prijave su još otvorene, a broj kotizacija ograničen.

RMC Banjaluka polumaraton je centralni događaj. Učesnike očekuju bogati startni paketi, najzelenija i najbrža staza u BiH sa zvaničnim sertifikatom AIMSA-a, ali i jedinstven nagradni fond.

– Jedini u BiH novčano nagrađujemo prvih deset polumaratonaca. Novina su i nagrade za najbržu Banjalučanku i najbržeg Banjalučanina, zatim za najbržu trkačicu i trkača iz BiH… Naš imperativ je perfektna organizacija. Kiša nas ne može omesti, kao ni prethodnih godina. Napominjem da je na atraktivnoj i uzbudljivoj stazi u Banjaluci istrčan najbrži polumaraton u BiH ikad, rekao je Goran Ćorić, direktor i idejni tvorac “Vivia Run&More Weekend” festivala.

Bogat nagradni fond očekuje i učesnike RMC 10k by Metromedia, G-Drive 5k Team Run, Intersport School Run, MyBook Color Fun Run i Tropic Bambini Maraton. U konkurenciji predškolaca, osnovaca i srednjoškolaca nagrade neće dobiti samo najbrži, a kotizacija za školarce je besplatna.

Za podjelu startnih paketa, obezbjeđivanja staze, pripreme okrepnih srtanica i dodjele medalja spremni su vrijedni volonteri.

Najveću pažnju trkača i navijača očekivano privlači najšarenija i najturbulentnija MyBook Color Fun Run, jedinstvena na starom kontinentu. Učesnike na cilju u tvrđavi Kastel očekuje mistični hrvatski tandem Nipplepeople i zabava do kasnih sati.

Muzički dio festivala upotpuniće i DJ Igor Orašanin i DJ Woodie, rok sastav Ultrazvuk, trubači i Muzički Atelje Rock Simfonije.