Život i zdravlje

kako spasiit ljubav

Sve ste udaljeniji jedno od drugog? Oživite svoju vezu u tri jednostavna poteza

30/08/2019

Malo je potrebno da se ljubav ponovno rasplamsa, a ovi jednostavni potezi pomoći će vam da to učinite u samo jednom danu

Osjećaj udaljenosti od partnera ne mora nužno značiti da vaša veza propada. Takve situacije često su uvjetovane različitim okolnostima, poput previše obaveza, privatnih problema i slično.

Ipak, to ne znači da biste trebali dići ruke od svega. Malo je potrebno da se ljubav ponovno rasplamsa, a ovi jednostavni potezi pomoći će vam da to učinite u samo jednom danu.

Doručak u krevetu

Iznenadite svog partnera njegovim omiljenim doručkom i donesite mu ga u krevet. Osim što ćete mu uštedjeti vrijeme koje bi iskoristio na pripremu, jako ćete ga razveseliti i potaknuti ga da i sam počne slično razmišljati.

Spontani zagrljaj i poljubac

Iako vam vjerovatno užurban način života ne dopušta da razmjenjujete nježnosti sve dok ne legnete u krevet, priđite mu s leđa dok, recimo, pere zube te ga čvrsto zagrlite. Vjerujte nam, strasti će se odmah rasplamsati, a možda ožive i oni leptirići u trbuhu s početka veze.

Iznenadite ga filmskom večeri

Pronađite njegov omiljeni film i dočekajte ga s improviziranim kućnim kinom kada dođe s posla. Kupite zajedničke omiljene grickalice, zapalite nekoliko svijeća i uživajte u činjenici da ste svojoj najdražoj osobi popravili dan i pokazali mu koliko vam zbilja znači.

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.