Sviđa vam se, a ne znate kako da joj priđete? Evo nekoliko savjeta

cura decko

Sviđa vam se djevojka, ali ne znate kako da joj priđete. Razmišljate kako da joj priđete i otkrijete šta osjećate prema njoj, a da ne ispadnete budala.

Evo nekoliko savjeta koji če vam sigurno pomoći:

1. Ne biste im rekli u lice? Nemojte ni online

Ovo je samo po sebi jasno. Ako postoji nešto što simpatiji ne bi rekli direktno, nemojte joj to reći ni “online”.

2. Humor i šalu “oči u oči”

Ako želite da simpatiji pokažete koliko ste duhoviti, najbolje je da to uradite uživo kako bi mogla da shvati i neverbalne signale – i vaš humor ne protumači na pogrešan način.

3. Imajte poštovanja

Ako niste sigurni kako će reagovati na vaš pristup, započnite razgovor na način koji će im staviti do znanja da ih poštujete, da imate dobre namjere i da imaju pravo da vam kažu “ne hvala”.

Nešto poput ovoga:

“Samo sam želio da ti kažem da mi se sviđaš i da bih volio da te izvedem negdje ako bi mi pružila priliku i ako si zainteresovana. Sasvim je u redu i ako nećeš, ali mislim da bi bilo lijepo da se malo bolje upoznamo”.

4. Ne bježite od prijateljstva

Ako ste sa simpatijom komunicirali isključivo preko društvenih mreža, prvo ostvarite iskren prijateljski odnos, a tek onda, kada se bolje upoznate, iskoristite prethodni savjet i pozovite je na romantičan izlazak.

5. Upoznali ste je u provodu? Koristite govor tijela

Ako upoznate nekoga prilikom izlaska, prvo koristite govor tijela kako biste im stavili do znanja da ste zainteresovani. Probajte sa produženim kontaktom očima, namještanjem frizure ili usmjerite svoje tijelo ka simpatiji.

Ako dobijete slične signale i sa suprotne strane, prilazak će izgledati kao logičan naredni korak, biće vam lakše i šanse za uspjeh će biti veće.

6. Neka veza što prije postane “offline”

Ako ste se upoznali “online”, na društvenoj mreži ili nekom sajtu za upoznavanje, znajte da veliki broj osoba na taj način traži vezu. Prvo što morate da uradite jeste da pređete u “offline” mod i vidite se uživo kako bi znali da li među vama ima nečeg vrijednog truda.

7. Ako je simpatija kolega…

Ako vam je simpatija ujedno i osoba sa kojom radite, sigurno ćete često nailaziti jedno na drugo na poslu i može biti kockanje ako otkrijete svoja prava osjećanja.

Najbolje bi bilo da prvo pokušate da budete prijatelji i budete sigurni u svoja osjećanja prije nego što nekoga sa posla pozovete da izađete na kafu.