Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Taman se spremao da je zaprosi, onda je saznao da ga vara VIDEO

prevara

Tri sedmice neimenovani protagonist sa snimke koja je pred vama znao je da ga djevojka, koju je planirao zaprositi, vara s muškarcem po imenu Thomas Rue. Pretvarao se kako je sve u redu te potiho planirao osvetu.

“Kao što znate, Alex i ja smo najavili zaruke. No, ona ne zna da sam ja saznao da me vara. Šutio sam i sve joj namjestio. Za oko dva sata sve će biti gotovo, a ja za njenu aferu znam već tri sedmice. U međuvremenu mi je slala poruke, fotografije u donjem rublju, a isto je slala i njemu”, govori u snimci koja ponovo kruži društvenim mrežama prevareni Britanac.

Nakon što je djevojci priredio romantičnu atmosferu, pozvao ju je da sjedne na krevet i počeo joj čitati. Pred kraj rekao joj je da uzme pismo i pročita ga do kraja.

“Dok sove lete i twit, twit, twoo, ovo je veliko pitanje, pitam te”, čitala je djevojka sve dok je nije prekinuo: “Ko je je**ni Thomas Rue?”

Djevojka je ostala u šoku sjediti na krevetu, a prevareni muškarac napustio je kuću i naglasio kako je to kraj njihove veze.

https://www.youtube.com/watch?v=-GIVv_ZxdwU