Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nada se milionu

Tinejdžerka prodaje nevinost na internetu: Želim se odužiti majci koja me naučila da cijenim sebe

jade_3

Studira biznis, a tvrdi da nikada nije imala dečka, jer je majka uvijek savjetovala da se posveti učenju i školovanju

Tinejdžerka koja prodaje svoju nevinost na internet aukciji otkrila je da to radi kako bi obezbijedila sebi što svijetliju budućnost, piše Daily Mail.

Zove se Jade, ima 18 godina i živi u Londonu.

Studira biznis, a tvrdi da nikada nije imala dečka, jer je majka uvijek savjetovala da se posveti učenju i školovanju, a da ostavi ljubavne veze za budućnost.

“Odlučila sam prodati svoju nevinost na aukciji kako bih pomogla majci koja ima problema s novcem. Odgojila me kao samohrana majka, i naučila me da poštujem i cijenim sebe, pa joj se želim odužiti”, kazala je Jade.

Aukciju započinje na 100.000 funti, odnosno nešto više od 200.000 KM, a nada se da bi mogla premašiti i milion funti. Nakon što pomogne majci, od ostatka novca želi započeti sopstveni biznis.

Svoju nevinost, za koju će najviši ponuditelj dobiti i dokaz od doktora, prodaje na web stranici jade-virginity-auction.webnode.com.

“Nadam se da će na aukciji pobijediti neki fudbaler, glumac ili biznismen koji bi me mogao posavjetovati o budućnosti”, kazala je Jade, koja će se sa pobjednikom aukcije naći u hotelu sa pet zvjezdica u Londonu.