Tipovi muškaraca od kojih žene bježe

muskarac3567

Žene se često žale da su svi dobri muškarci već zauzeti. Sa druge strane, i one same su upoznale dosta dobrih momaka, ali se nizu zaljubile u njih iz različitih razloga.

Ako ste “dobar momak” i smučilo vam se da vas žene ne primjećuju, moguće je da tim damama samo niste pokazali svoje pravo lice, već ste se ponašali kao da ste neki od sljedećih tipova muškaraca.

Gospodin Saglasni

Ako požurite da klimnete glavom i kažete “da, da” poslije svake njene rečenice, vjerovatno niste pokazali kakvi ste zaista.

Neki muškarci ovo rade jer vjeruju da će se više dopasti ženama ako ih u svemu podržavaju i odobravaju sve što kažu. Žene, međutim, žele muškaraca koji ima svoje mišljenje i svoje sfere interesovanja.

Gospodin Cool tip

U gradu ste sa društvom, zabavljate se, a kada vam se priključi neka djevojka odjednom prestajete da se “blesavite” i postajete gospodin Cool tip?

Mnogi muškarci misle da će prije zainteresovati žene ako se ponašaju cool i rezervisano, kao i da će njeno srce osvojiti glumeći nedostižnost i igrajući toplo-hladno igrice. Ali, ako žena ne osjeća da je muškarac zainteresovan za nju, neće se pretjerano truditi da bude u njegovom društvu niti da pokrene bilo kakvu priču, a još manje će biti rada da mu da svoj broj telefona.

Gospodin Neće da se suprotstavlja

Ako ste muškarac koji rado prepušta svu moć ženama, budite upozoreni da njih baš i ne uzbuđuje takvo ponašanje. Dame žele nekoga ko je jak (ne misli se na fizičku snagu) i ko hoće/može da ih zaštiti u svakom smislu. Dakle, onoga ko je u stanju da se zauzme za sebe i za nju.

Gospodin Nesigurni

Bilo da je riječ o muškom ili ženskom polu, jedno je sigurno – samopouzdanje je najprivlačnija osobina koju možete da imate. Zato, ako volite sebe i u svakom smislu ostajete vjerni sebi i svojim vrijednostima, na pravom ste putu. Sa druge strane, ako ste u tom smislu Gospodin Nesigurni, bilo bi dobro da pokušate da to promijenite, jer – dok ne zavolite sebe, ni drugi vas neće voljeti.

Gospodin Zahtjevni

Veliki je problem ako ste onaj tip užasno ljubomornog muškarca koji pobjesni ako njegova draga baci samo usputni pogled na nekog drugog. I, ako je tako, sve su šanse da ne vjerujete sebi, ali ta svoja osjećanja projektujete na osobu koja vam se dopada ili sa kojom ste u vezi.

Osim toga, ukoliko vam je potreban neko da bi potvrdio kako ste sjajni, zavisite od nekoga ko bi trebalo da popuni tu prazninu u vašem životu. Umjesto toga, naučite da sami cijenite sebe i da mislite za sebe da ste sjajni, bez potrebe da vam to neko drugi potvrdi.

Gospodin Dosadni

Ako vam je vrhunac zabave da provedete subotnje popodne ispred televizora, definitivno niste ono o čemu svaka žena sanja – bez obzira na to koliko ste možda fina i dobra osoba.

Većina dama želi da provede kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom, a to ne podrazumijeva gledanje u “šarenu kutiju”, a ponajmanje ako se gleda sport. Ruku na srce, ima žena koje uživaju u gledanju televizije i gledanju utakmica, ali većina žena ne želi baš tako da provede svaki vikend.

Gospodin Stalno se žali

Muškarac koji se stalno žali na to kako su stvari teške, skupe, ovakve ili onakve, definitivno nije san svake žene. One žele čovjeka koji je siguran u sebe, odlučan u onome što želi i na život gleda pozitivno.

Slijedeći ovakve obrasce ponašanja, mnogi muškarci ostaju samo prijatelji u očima žene koja im se dopada. Da biste se pomjerili iz “drugarske zone” morate da počnete da se ponašate kao potencijalni dečko, a to znači da prestanete da radite ovakve stvari.

Sa druge strane, djevojke, ne budite previše stroge prema muškarcu koji vam se dopada a ima neki od ovih obrazaca ponašanja – dajte mu malo vremena da se opusti i da vam pokaže svoje pravo lice, prenio je Mondo.