Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tipovi žena sa kojima muškarci ne žele vezu

djevojka single

Prema nepisanom pravilu žene pune samopuzdanja odbijaju muškarce, koji se ne usuđuju čak ni da im priđu, jer se plaše da su toliko savršene i da oni nikada neće biti dovoljno dobri za njih.

Istraživanja su pokazala da postoji još četiri tipa žena s kojima muškarci ne žele da budu.

Glava u oblacima

Svako voli po malo da sanjari. No, kada je riječ o ovom tipu devojaka, ne govorimo o malo mašte, već o životnom stilu koji nema veze sa stvarnošću. Bilo da je riječ o očekivanju muškarca kakvog je moguće pronaći samo u filmovima ili o proživljavanju života kroz svijet slavnih, nerealne žene su neprivlačne muškarcima, jer ih nikad nije moguće u potpunosti zadovoljiti.

Razmažene princeze

Tip žene koja je navikla da sve bude po njenom, bez mnogo rasprave.

Razmažena djevojka će uvijek htjeti da dobije baš ono što želi, a kada se to slučajno ne dogodi, praviće probleme i ponašaće se vrlo djetinjasto.

Kraljice drame

Neke žene jednostavno su zavisne od toga da od muhe prave slona. Kraljice drame žive za trenutke u kojima postoji neizvjesnost. Ako nema drame, same će je stvoriti, jer se jedino tako osjećaju živo.

Zavisnice od ljubavi

U pitanju su žene koje jednom kad konačno uđu u vezu, svog dečka počinju da tretiraju kao vlasništvo. Stalno zahtijevaju pažnju i dokazivanje ljubavi, a ako to ne dobiju, postaju jako naporne. Ljubomorne ispade i posesivnost van svake mjere niko ne može dugo da trpi.