Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Traži idealnu ženu putem interneta: Ove uslove mora ispunjavati

alan1111

Nakon mnogo uspona i padova, Italijan Alan Gallicchio je riješio da potraži svoju idealnu ženu putem interneta.

On je sastavio kriterije koje bi “prava” trebalo da ispuni.

Tridesetsedmogodišnji Alan Gallicchio je doživio mnogo razočaranja u ljubavi. Konstantan neuspjeh na ovom polju ga je naveo da stalno zapisuje šta ne želi u životu.

Tako je došao na ideju da iskoristi svoje znanje iz informatike i pokrene internet stranicu koja bi mu olakšala da pronađe savršenu partnericu.

Zahvaljujući spisku nepoželjnih osobina žene, on je lakše odredio najvažnije kriterije koje žena, po njegovom mišljenju, treba da ispuni.

Iako je istakao da mu je veoma bitna unutrašnja ljepota, Alan je napomenuo da dama treba da bude privlačna.

Pored izgleda, ona mora da brine o svom tijelu i iznutra odnosno da se zdravo hrani i vježba. Na njegovoj listi se spominje i vožnja automobila, bicikla i plivanje.

Što se tiče mode, Gallicchio je i tu imao određene zahtjeve. Dopada mu se klasična moda, ne voli kada žena hoda u previše visokim štiklama, robovanje trendovima, a istakao je da karijeriste ne dolaze u obzir.

Njegova savršena žena mora da bude spremna sa njim da provede nekoliko mjeseci na nenaseljenom ostrvu, treba da bude otvorenog uma, tečno priča engleski, a poželjno je da zna još jedan strani jezik.

Alan ne želi površnu ženu koja razmišlja samo o materijalnim stvarima, modi, nakitu, karijeri.

Tako je na svom internet sajtu napisao da mu se ne javljaju žene koje nisu “u stanju” da voze bicikl, ne želi ni ženu koja vjeruje u “nekog” boga niti onu koja želi djecu.

Njegova izabranica bi trebalo da bude nezaposlena kako bi mogli kvalitetno da provode vrijeme zajedno, a ne samo uveče kada se vrati kući sa posla.

Za sve one koje se pitaju od čega bi onda živjeli, Alan poručuje kako bi zajedno pokrenuli posao i radili čime bi omogućili sebi pravo uživanje, koje nikako ne bi mogli da imaju ako rade u nekoj kompaniji od devet do pet.

Alan na kraju poziva sve zainteresovane kandidatkinje da mu se jave, i da nikako ne zaborave da mu pošalju mail sa fotografijom inače će poruka završiti u smeću.