Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Traži se djevojka koja je na odjelu povrća kupovala gljive

djevojka-gljive

Brok Neilson iz australskog gradića Gold Coast u Queenslandu postao je prava internet senzacija nakon što je u trgovini ugledao tajanstvenu damu u trgovini Woolworths.

Kratak susret na odjelu svježeg voća i povrća uvjerio ga je da je riječ o sudbini te da je lijepa dama duge kose u kratkim hlačicama i topiću njegova buduća draga.

“Sve se dogodilo na brzinu, bio sam na telefonu kada je prošla pokraj mene. Bila je prekrasna i gledala gljive na odjelu svježeg voća i povrća”, priznao je zaljubljeni mladić.

Njegov prijatelj Blake Mitchell Nicholls je u brzini uspio snimiti fotografiju djevojke s leđa, te ju objavio na Facebook stranici trgovine sa sljedećom zamolbom.

“Bio sam u Woolworthsu večeras u sedam sati i 38 minuta sa svojim prijateljem Brokom, i kupovao svježe namirnice za piletinu s maslacem, kada je on primijetio djevojku njegovih snova. Djevojko, koja si kupovala gljive, ako ovo čitaš, bit ćemo svake večeri u isto vrijeme na ovome mjestu dok se ponovo ne susretnemo.”

Nevina poruka na Facebooku pretvorila se u masovnu potragu na internetu s hashtagom #hopeforbrok (nada za Broka) kojeg su mnogi ljudi podijelili na svojom društvenim mrežama u svega nekoliko sati.

I dok su neki okarakterizirali ovaj potez simpatičnim i romantičnim, drugi su počeli kritizirati za digitalno uhođenje i uznemiravanje.

“Ovo graniči sa seksualnim uznemiravanjem. Kako znaš da je ovo djevojka tvojih snova, ako nisi s njom prozborio ni riječ?”, samo je jedan od mišljenja komentatora, koji su se zapitali i nije li ovo neki marketinški trik za reklamiranje spomenutog lanca supermarketa.

https://www.instagram.com/p/BEIISnZv5XV/?taken-by=daisy_braid

Oba mladića su se ogradila od Woolworthsa te javno rekla kako nisu u nikakvom dogovoru s njima. Woolworths je s druge strane na svojoj Facebook stranici uputio svoje službeno mišljenje o cijeloj situaciji.

“Pozdrav, Blake. I dok smo više zainteresirani za povezivanje tvojeg prijatelja Broka sa savršenim komadom piletine i lovora za stvaranje curryja iz snova, mislimo da si ti odličan prijatelj. Sljedeći puta reci Broku da ne bude bojažljiv, neka se okuraži i pozdravi djevojku. Čujemo da ljubav raste na odjelu voća i povrća.”