Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Život i zdravlje

Tri brza načina kako preboliti bivšu ljubav

16/06/2015

Izliječiti slomljeno srce nije mala stvar, a oporavljanje od prekida je dugotrajan i težak proces.

postoji nekoliko načina da barem površinski zaliječiš ranu i kreneš dalje. Ako stalno održavate komunikaciju, to će ipak biti malo teže.

Izliječiti slomljeno srce nije mala stvar, a oporavljanje od prekida je dugotrajan i težak proces.

Ipak, postoji nekoliko načina da barem površinski zaliječiš ranu i kreneš dalje. Ovo su tri za brzinski oporavak od prekida, savjetuje Cosmopolitan.

Prekini komunikaciju

Možda ste bili super prijatelji, ali sada to niste i ne možeš glumiti da jeste. Ako želiš što prije zaboraviti na bivšeg, najpametniji način je da stvarno zaboraviš da postoji. Ako stalno održavate komunikaciju, to će ipak biti malo teže.

Ukloni podsjetnike

Zaboraviti na njega možeš samo ako prekineš komunikaciju, ali ni to ti neće pomoći ako si još uvijek okružena stvarima koje te podsjećaju na njega. Facebook i fizički dokazi vaše veze koje imaš na radnom stolu trenutno su tvoji najveći neprijatelji, pa ih ukloni barem na neko vrijeme.

Pronađi nekog novog

To ne mora biti ljubav tvog života, ali ako pronađeš nekoga ko će ti biti zanimljiv i zbog koga ćeš moći barem na kratko osjetiti leptiriće u trbuhu, drži ga se i bivši će ti ubrzo ostati samo u maglovitom sjećanju.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.