Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tri frizure koje će vas spasiti od vrućine (VIDEO)

frizura

Za vrijeme velikih vrućina make up i kosu smo prisiljeni staviti na “minimalan režim”, ali prije nego krenete očajavati, nudimo vam tri frizure koje su totalno trendi, gotove u roku keks i pritom će ti pomoći da izdržite dan.

1. Neuredna punđica

Ovo je, neosporivo, ljetni klasik. S druge strane, dok je neke djevojke naprave kao iz šale, druge naprosto ne mogu shvatiti kako je izvesti. U stvari trik je u tome da punđicu svežeš što brže i pritom ne misliš na to što radiš – samo sveži i pusti!

2. Niski rep s ukosnicama

Niski rep i ukosnice su valjda najveći trendovi za ljeto, a zajedno čine dinamični duo kojemu je teško odoljeti. Kako se ispod repa ne bi oznojili, nemojte ga svezati skroz uz vrat nego mrvicu više, a onda glavu sa strane ukrasite sitnim ukosnicama. Ukosnice umjesto uz rep možete postaviti i oko razdjeljka želiš li dati vibru 90-ih.

3. Pletenice riblja kost

Možda izgledaju zahtjevno na prvu, ali sve što ti treba je malo strpljenja i možda par ruku (prijateljica, sestra, talentovani muž?) da pomognu. Ipak, u dvoje je lakše! Ovakve pletenice se ponovno nose (kao i sve moguće druge izvedenice pletenica!), a idealne su kad zavladaju sparine.

https://youtu.be/C25hGIAC__Q