Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nikome nije lako

Tri horoskopska znaka koja nemaju sreće u ovoj godini

tuga

Vjerovatno jedva čekaju da 2021. što brže dođe

2020. godina nije bila posebno dobra ni za koga, ali, ako je vjerovati astrologiji, nekim ljudima je ipak bilo teže.

Kao najnesretnija u ovoj godini istaknula su se tri horoskopska znaka, koji vjerovatno jedva čekaju da 2021. što brže dođe, piše We Mystic.

Vaga

2020. godina nije bila dobra prema Vagama i one bi trebale izbjegavati bilo kakve rizike jer je velika vjerovatnoća da će ishod biti nepovoljan za njih. Ove godine nemaju sreće ni u ljubavi te bi trebale oprezno stupati u odnose i dobro paziti kome vjeruju.

Rak

Ova godina za Rakove nije bila, niti će biti, nimalo lagana. Ništa im ne ide od ruke i svi projekti im uglavnom završavaju neuspjehom. Ljudi oko njih neprestano ih pokušavaju spustiti i otežati im svakodnevicu, kao da im već i samima nije dovoljno teško. Ovaj znak trebao bi izbjegavati ulaziti u rizična finansijska ulaganja i ne bi trebao vjerovati svima.

Ovan

Ovan je jedan od najnesretnijih horoskopskih znakova. Stalno se osjeća kao da ne može pronaći izlaz iz teške situacije i kao da se sve oko njega urušava. Svaki korak koji Ovan napravi u 2020. godini dovodi ga do sve veće nestabilnosti i neurotičnosti. Trebao bi prestati težiti velikim promjenama i odmoriti se od svega, kako bi razbistrio um i hrabro krenuo u nadolazeću godinu.