Život i zdravlje

najbolje funkcioniraju

Tri horoskopska znaka koja se najbolje osjećaju kad su u vezi

15/08/2019

Za njih je zaljubljenost sinonim za sigurnost, što im daje vjetar u leđa i za mnoge druge životne pothvate

I dok se neki rađaju kao potpuni antitalenti za vezu i brak, horoskopski znakovi pred vama najbolje funkcioniraju i najbolje se osjećaju kada su zauzeti.

Za njih je zaljubljenost sinonim za sigurnost, što im daje vjetar u leđa i za mnoge druge životne pothvate.

Osobe rođene u ova tri znaka zodijaka su najopuštenije i najsretnije kada su u vezi, piše Elite Daily.

Ribe

Ribe su osobe koje se svemu vrlo lako prilagode. Ipak, kada je riječ o pravoj ljubavi i partneru koji je za njih istinski kompatibilan, Ribe su poprilično izbirljive i ne žele se prilagoditi bilo kome. No, kada se to jednom dogodi, one su najsretnije. Znaju da su pronašle osobu koja će ih nadopunjavati i s kojom će provoditi većinu vremena, što ih umiruje i nadahnjuje. Uz to, Ribe su po prirodi poprilično lijene pa im malo poticaja dobro dođe.

Vaga

Vage obožavaju biti zaljubljene. To je njihovo, tako reći, prirodno stanje u kojem se osjećaju najsnažnije i najsretnije. Ipak, ono što Vage mrze su sukobi. Cilj im je pronaći osobu koja je staložena poput njih i s kojom će sve rješavati na miran način. Kada je pronađu, nema tog problema koji je za njih prevelik ni posla koji je pretežak – Vage ljubav jednostavno pokreće.

Blizanci

Iako slove za velike avanturiste, osobe rođene u znaku Blizanaca jako vole biti u vezi, posebice s ljudima koji su im slični. Njih provođenje vremena s osobom s kojom dijele interese motivira i veseli te se ujedno osjećaju i najopuštenije jer znaju da im neko uvijek čuva leđa. Uz to, Blizanci su poznati po svojoj narcisoidnosti pa im poprilično gode komplimenti na dnevnoj bazi.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.