Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Život i zdravlje

Tri jasna znaka da muškarac nije zainteresovan

27/05/2015

Nisam zainteresovan – bilo bi jako jednostavno kada bi muškarci jednostavno skupili hrabrost i izustili ove dvije male riječi.

Ženama bi bilo lakše jer bi znale na čemu su, muškarcima bi bilo lakše jer bi im život bio manje kompliciran, ali svi znamo da se te riječi izgovaraju vrlo rijetko. Češći je slučaj da nam muškarci svojim ponašanjem pokazuju da nisu zainteresirani, a na ženama je da nauče čitati te znakove.

Ukratko, ovo su znakovi da muškarac baš i nije toliko zainteresovan za tebe.

Nema vremena za tebe

Znamo, uvijek možeš reći da puno radi, ali nitko ne radi toliko puno da ne može odvojiti sat vremena u danu za dragu osobu. Svatko će to i napraviti, ali osoba mu mora biti draga i važna. Ako on za tebe to ne može napraviti, ne kažemo da mu nisi draga, ali važna mu definitivno nisi.

Ne želi vezu

I to ti otvoreno kaže. To najčešće znači da ne želi vezu s tobom, jer kad se pojavi osoba bez koje neće moći, itekako će htjeti vezu. Najbolje što možeš napraviti je krenuti dalje, bez njega.

Ne radi planove

Ne mora raditi planove za sljedećih šest mjeseci, ali ako imaš muškarca koji ti se ne želi obvezati ni za vikend, imaš muškarca koji baš i nije zainteresiran. Da je, preuredio bi vikend tako da se definitivno možete vidjeti, i pobrinuo bi se da znaš da računa na tebe.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.