Život i zdravlje

Tri najbesmislenije muške laži

28/05/2015

“Nije mi do seksa, meni je do tebe” je ona simpatična, neistinita i pogana priča. Nema čovjeka na planeti kome do seksa nije. Nema ljubavi bez libida. Ne možete se zaljubiti u muškarca sa kojim niste bar jednom poželjele da provedete noć. Zaljubljujemo se u sve. U oči, riječi ali i u dodire. Stoga, kada vam kaže da mu nije do seksa, znajte da ne govori istinu. Njemu je do seksa, kao što je i vama. Dakle, stalo vam je jednako do iste stvari, opustite se i prekinite da tretirate seks kao da vas je obuzeo talas izmišljenog morala.

“Razvešću se od žene, samo mi treba malo vremena” je ona manipulatorska, neistinita i nesvjesna priča. Ko se ne razvodi, a obećava razvod kao slobodu taj se osloboditi nikada ni neće. Ko još danas može da voli pod obećanjima? Ljubav ne obećava, ona se dešava. U slobodi, a ne skrivanjem i uzaludnim nadanjem. Stoga, ne gajite iluzije, ne čekajte tuđe razvode, koji se nikada neće dogoditi, nego volite slobodne ljude koji su spremni da još slobodnije vole vas.

“Nisam te prevario, sve si izmislila” je ona uobičajena, skoro pa svakodnevna, priča. On će da laže, i lagaće, sve dok ne vidite istinu sopstvenim očima. Čak će i tada postojati mogućnost da vas ubijedi kako ste vi sve izmislile. Stoga, ne tripujte FBI i CIA, nije svaki lažov lopov, niti je svaki muškarac monogaman. Nisi ništa izmislila, sve je tako kako misliš.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.