Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tri razloga zbog kojih pametne cure uništavaju svoje veze

cura decko veza

Neke veze najčešće završe brzo i propadnu uz svađu? Ako ste djevojka, možete kriviti svog dečka, možete kriviti horoskop, možete kriviti činjenicu da jednostavno još niste pronašli onog pravog, ali možda bi bilo vrijeme da jednostavno stanete i razmislite o zajedničkom nazivniku u svim svojim vezama, o sebi.

Čak i najpametnije žene često rade sljedeće greške kojima uništavaju vlastitu vezu.

Prihvaćaju manje nego što zaslužuju

Svi samo želimo biti voljeni, a upravo zato često prihvaćamo puno manje, nego što u stvarnosti zaslužujemo. Ako stalno prihvaćaš manje i zadovoljavaš se sa sitnicama, s vremenom počinješ zamjerati svom dečku što ti ne daje dovoljno.

Umjesto da se svađaš jer ti ne daje što želiš, možda bi bilo pametno da mu prvo kažeš što želiš.

Bojiš se da ćeš ispasti naporna

Svaka žena je barem jednom bila u situaciji da će radije popustiti nego ispasti žena koja previše traži.

Ako ne tražiš što želiš i ako se ne boriš za sebe, s vremenom će ti se veza pretvoriti u mučenje koje nećete moći trpjeti ni ti, ni tvoj dečko.

Nadaš se nemogućem

Ako si ikad pomislila da ćeš moći promijeniti svog dečka, u klubu si sa svima ostalima. Svatko od nas ima ideju da će promijeniti osobu s kojom je u vezi, ali rijetko ko si želi priznati da to baš i nije toliko jednostavno.

Na dečku možeš mijenjati sitnice ali ako misliš da ćeš mu promijeniti karakter, uništit ćeš vezu koja ne može trpjeti takve promjene.