Tri sestre idu zajedno na doživotnu robiju? (FOTO)

sestre ruskinje

Ruske tinejdžerke Kristina (19), Angelina (18) i Marija (17) priznale su ubistvo 57-godišnjeg oca Mihaila Kačaturijana.

Iako su navele da su to učinile jer ih je godinama seksualno i fizički maltretirao, sudija je odbio da povjeruje u te tvrdnje i pusti ih iz pritvora. Smatra se da su sve već unaprijed smislile, te umjesto početnih najava da im prijeti do 15 godina zatvora, izgleda da im se smiješi doživotna robija.

U međuvremenu, pojavile su se mnoge informacije o njihovom ocu za koga se zna da je bio blizak sa kriminalnim podzemljem.

Tokom pretresa njegovog stana i “audija Q7” pronađen je arsenal oružja, samostrel, puška, lovačka puška, tri pištolja, signalni pištolj kao i dva kilograma heroina.

Kačaturijan je sam konzumirao drogu, kako se navodi, a organizovao je niz skandaloznih aktivnosti sa svojim ćerkama. Zna se da nije nigdje radio, ali je porodica veoma dobro živjela. Bio je povezan sa mnogim uticajnim ljudima, a sumnja se da je posebno bio u vezi sa izvjesnim finasijerom koji živi u SAD. On mu je redovno slao velike sume novca. Trgovao je drogom, ali nikad nije bio optužen za bilo koje krivično djelo, upravo zahvaljujući pomenutim vezama.

Mikhail Khachaturian

Osim tri ćerke, imao je i dva sina.

Kristina, Angelina i Marija (19, 18 i 17 godina) su ga izbole 36 puta.

Angelina (19)

Prema prvim izvještajima, zločin je krenuo spontano jer je otac napao najstariju kćerku poslije čega je ona zgrabila nož. Međutim, mediji prenose da je Kačaturijan spavao kada mu je jedna od djevojaka zabola nož u grlo, a zatim su ga dokrajčile nožem i čekićem. Broj uboda varira od 36 do 45, a imao je rane po vratu, oko srca i po stomaku.

Maria (18)

Međutim, iako je sud odbacio tvrdnje da su zločin počinile jer nisu više mogle da trpe oca nasilnika, ima više priča koje idu tome u prilog.

Kristina (17)

https://www.fokus.ba/magazin/zivot-zdravlje/prica-iz-bih-sincic-unio-novu-radost-u-zivot-80-ogodisnjeg-oca-i-duplo-mladje-majke-foto/1183405/