Tri tipa muškaraca koji godinama nisu imali seks

muskarac-krevet

Postoje tri tipa muškaraca koji nisu imali seks mjesecima, možda godinama. Prva dva je lako uočiti na osnovu mimike, gestikulacije i govora tijela, za razliku od trećeg. Muškarci ovog tipa su najveća misterija jer vješto kriju da nisu imali odnos sa ženom godinama.

1. Opušten sam, a bubuljice nosim kao ordenje.

Ovaj tip je klasika. Lako su uočljivi. Okupljaju se u grupama, u stanju su satima da gledaju žene blagotelećim izrazom na licu bez ikakve namjere da im priđu.

U većini slučajeva radi se o muškarcima s niskim stepenom samopoštovanja, a samopouzdanje ih je napustilo još u prvoj srednje kad im je djevojka pred cijelim odjeljenjem glasno saopštila da bi prije otišla u pakao nego s njim u kino.

Traumu iz srednje su nekako prekrili potiskivanjem događaja, pa se mogu sresti na javnim mjestima (klubovima i kafeima) kako s pivskom bocom u rukama startuju na putu od podijuma do toaleta.

2. Glumim frajera, a ribu vidio nisam.

Ovo je već opasniji tip. Radi se o muškarcima koji negiraju istinu i skloni su samoobmanjivanju. U društvu se predstavljaju kao veliki zavodnici, ljubavnici bez premca koji imaju uspjeha kod žena i van opštine u kojoj žive. Zapravo, svi njihovi ljubavni poduhvati nemaju svjedoke.

Obično pričaju bajke kako su odvojili najbolje strankinje na junskom ljetovanju na moru, kako imaju nezajažljivi seksualni apetit… Ustvari, oni su luzeri koji to ne žele priznati. U javnosti odaju utisak smirenih i kul likova koji sve kontrolišu.

Uvjereni kako je garderoba veoma važan detalj svakog ozbiljnog švalera, mnogo vremena provode po netu u potrazi za pobjedničkim autfitom koji će im donijeti naklonost žena. Uvijek su suzdržani, usiljeni, izvještačeni. Imaju izraz lica kao vojnik sa dvosedmičnom opstipacijom. Grč je ono što ih prati cijeli život. Obično prvo ljubavno iskustvo imaju nakon 20. i to s damama čija ljubav se plaća.

3. Imam ribe, ali pobjegnu od mene nakon dan i po.

Oni su enigma, ukrštene riječi, sudoku i osmosmjerka u jednom. Zahvaljujući dobroj priči i stavu kul lika, uspijevaju s vremena na vrijeme da odvoje neku pripadnicu ljepšeg pola. I to ne zbog toga što su neodoljivi, već što su naše žene očajne zbog činjenice da na tržištu vlada veliki deficit dobrih frajera. Ili su u ozbiljnim vezama/oženjeni ili su gej. Trećeg nema.

I umjesto da koriste tu prednost novog doba, oni sve uprskaju. Već nakon prvog poljupca nasrnu na nesrećnu ženu. Nakon takvog iskustva, 99,9 posto žena pobjegne u uvjerenju kako su muškarci loši. Ne bez razloga. Ipak, kako je uopštavanje uvijek bilo prečica do predrasuda, dame promijene mišljenje nakon nekoliko mjeseci.

U muškom društvu ovaj tip hvali se svojim donžuanskim poduhvatima. Odličan je teoretičar. S praksom malo slabije stoji. Nema ženskih prijatelja.